28 desember 2010

Skal prøve da å oppdatere

Skal prøve her da og oppdatere litt da selv om det er litt vel høyt å sikte akkurat nå.  Dagene siden 21. desember har vært fine og helt  jævlige også. Fine for å bare vøre hjemme og nyte min vidunderlige sønn, han er bare en glede glede glede. Jævelig fordi det sa KRÆSJ på juaftenkveld og 25.desember med oppkast og all verdens ubehageligheter. MEn pinadø, jeg skulle fanken meg besøke onkel og tante siden de hadde invitert spesielt oss, og det var kjempekos det. Men du får smake steika når man kjører på med sånne greier og er helt nedkjørt i tillegg, oppblåst av kortison og full av feit mat i en kropp som IKKE tåler det! All salut til den veldig sunne middagen hos tante og onkel. Ellers så har jeg hatt meg en liten knekk idag, følte meg litt utilstrekkelig i forhold til Jacob, men han har jo bare hatt en super dag i akebakken med vennene våres (ikke jeg da, jeg kom litt senere og fikk mat og koselig samtale til tross for dårlig form, men vi kosa oss masse sammen). Idag har jeg bare bedt og bedt om å bli bedre etter mye dritt de siste dagene fra min kropp sin side. I går fikk jeg helt spadern og gadd ikke å vente på håravfall, så jeg dro det ut selv jeg...det var jo allerde på god vei ut...det satt bare der og hang i lufta...Halloo, skal jeg vente på det liksom..NEI TAKK!!!! Så nå er jeg blitt skallet for gang nr 3. Det går greit, håret er ingenting. Bare få meg bedre, så er jeg LYKKELIG!!! La meg bli bedre til første cellegift med Navelbine den 4. Januar så er jeg glad!! Its a race against time til å bli bra nok...men det kommer nok!!

Takk for all støtte, dere er uvurdelige!!!

9 kommentarer:

Sniff sa...

Så leit å lese at du skulle bli så dårlig i julen! Men jeg syns du er ufattelig tapper i det som må være en veldig vanskelig tid. Sender mine varmeste tanker til deg og sønnen din, og håper dere har den beste julen dere kan ha på tross av situasjonen.

Stor klem fra en lidelsesfelle

Anonym sa...

Jeg heier på deg Linda -
dette klarer du!! :)

ole jonny sa...

Vekk med sveisen på med lua, eller er du inni stua, får du lov å ta den`a... Bare ikke bli forkjøla.

Og det hender nok det sier litt kræsj for noen under julefeiringa, med for mye og for feit mat, så du er nok i godt selskap. Også hadde vel du litt mer godtagbar grunn for det, og ikke at du bare hadde vært for glupsk. Men vel overstått Jul, og det er bra.

Nå gjenstår bare et riktig godt og fremgangsrikt Nytt År. Vi håper veldig at du blir friskere snart..

Klem og stor nyttårshilsen
ole jonny

Anonym sa...

Krysser fingrene for at du blir bedre dag for dag, Linda. Kanskje du burde roe litt mer ned, men skjønner at det er mye du vil være med på og at det ikke er lett å gi slipp på noe.
Tenker masse på deg!
Godt at du klarer være så positiv og at du nyter dagene med Jacob til tross for at helsa er som den er.
Du er utrolig sterk, Linda!

Klem fra Camilla.

Anonym sa...

Håper du kan få hjelp til å lindre plagene dine slik at du kan få det så bra som mulig. Synes det er flott at sønnen din kan være med venner i akebakken. Ikke vær redd for å ta imot slike tilbud. Forstår at du gjerne vil delta på aktiviteter sammen med din herlige sønn, men tenker at dere kanskje kan få mer kvalitetstid sammen hvis du hviler mens han gjør aktiviter sammen med andre barn eller voksne i nettverket ditt. Kanskje de kan ta bilder eller film av han fra akebakken, svømmehallen eller hvor de måtte ønske å dra? Så kan dere se på det sammen etterpå? :) Da kan dere dele gleden på den måten? Tenker på deg og ønsker deg gode dager fremover! *klem*

Anonym sa...

Godt nytt år! :) *klem*

Anonym sa...

Hei på deg little sis.. Er mektig imponert over din evne til å skrive og formulere deg for tida. Du er i en situasjon nå som er vrien å utrykke seg svart på hvitt.. Du er en stjerne uansett. En forfatter + en liten poet dukker opp iblant. Ei dame med mange talenter og utrykksformer.. "I salute you".. Stå på min venn. Vi har ikke sett det beste ev deg enda.. Godt nyttår til deg min trofaste,sterke beslutsomme søster. Du har verden i din hånd.. "my hero"

eljos sa...

Godt nyttår, og lykke til med behandlingen. Det er tøft, jeg har også kjent det på kroppen.
Jeg har lagt link til bloggen din på min blogg, håper at det er i orden.

Hallgeir sa...

Godt nyttår Linda! håper at du for et bedre år i år,du er ei sterk,tøff jente!Dette klarer du,du er min Hero og. Klem :)