12 desember 2010

Snartur hjemme

Idag er jeg hjemme en liten tur på perm pga av at jeg slapp stråling idag, føler meg bittelitt bedre, men ikke mye. Men her kommer et livstegn fra meg. Jeg skal gå på stråling helt til 21.desember og i den formen jeg er når jeg får stråling kommer jeg meg garantert ikke hjem før den 22. desember. Men lille gull er å besøker meg. Idag har mine venner, Åshild og familie hogget tre til meg og vi har pynta det,og fått julestemning. Jeg ser fortsatt fryktelig dårlig, og synet vibrerer og jeg klarer ikke å fokusere. Men nå har jeg tatt meg en koktail med medisiner og skal komme meg opp til Lucia imorgen før det er fult kjør tilbake til Ullevål med stråling av hodet og alle de bivirkningene som tar seg opp i forbindelse med det. Jeg blir kvalm av stråling, gira av høykortison for å forhindre trykk i hjernen og så trøtt som jeg aldri har vært i hele mitt liv. Jeg ligger bare i senga og prøver å komme meg igjennom dagen med hjelp av mine hvite engler på sykehuset.

Setter utrolig stor pris på alle hilsener og oppmuntringer, og selv om dette var langt over min evne så måtte jeg bare si det til dere. Noen ganger blir jeg så rørt av alle meldinger at jeg gråter. Beklager norsken, men jeg ser veldig dårlig og samsynet er screwed up!!

Lys og varme inni oss så blir vi glad (hilsen jul i blåfjell!)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Flott at du har fått opp juletreet, det betyr mye å beholde en del av rutinene selv om man er syk. At du kommer hjem til jul er jo også et lyspunkt og jeg er sikker på lille gull setter pris på det.

Anonym sa...

Jeg tenker på deg! Håer du merker mer og mer bedring av strålingen, men synd du blir i så dårlig form. Stå på, ikke gi deg, du virker være en fantastisk sterk person, og en god mor for din sønn!

Anonym sa...

Elsker deg, mitt barn!
Mamma

Anonym sa...

Det var så fint å se deg i dag Linda! Jeg tenker mye på deg, beundrer deg for at du er en så fantastisk mor, til tross for at du har det så vanskelig.
Lovisa

ole jonny sa...

Hei Linda...
Der fikk du det på trykk. Det er det de er....engler. Det har jeg også påstått.
Jeg er forresten ikke så opptatt av om du greier å fokusere synet så veldig, bare du er god til å fokusere på at du skal med tid og stunder bli bra igjen..
Og om du sover mye, så går tiden bare fortere til du er på bena igjen. Du kjenner ikke så mye til hverken kvalme eller andre gufne greier, så lenge du er i søvnens verden... Vi tenker veldig på deg og håper at det og hjelper lite grann.

godbedringklem
ole jonny

marit sa...

Kjære Linda

Åh så godt å høre fra deg.Koselig at du har vært hjemme en tur å fått pynta litt til jul.
Du er helt utrolig og en kjempegod mor for lille Jacob gullgutt!!!!
Stå på Linda!
Håper at dagene med stråling ikke bare er preget av vonde bivirkninger men at du snart merker bedring!!
Ønsker deg alt godt Linda!

Mange godbedringskleeeeemmer fra Marit

Anonym sa...

Kjære Linda!
Jeg kjenner deg ikke, men din kamp rører meg utrolig og får meg til å bli ydmyk og takknemlig for alt jeg har! Jeg ønsker deg en nydelig Jul og et godt nytt år, og håper at noen der opp er rause med mirakler i tida som kommer!

Anonym sa...

Kjære deg! Tenker masse på det du er gjennom nå. Og du gjør helt rett i å gripe fatt i de vanlige tingene og gjøre disse. Leve livet som før i den grad det lar seg gjøre. Du virker så flott og gir oss "følgere" masse. Det er mange som følger deg i dette, og jeg er sikker på at det vil løfte deg og gi deg styrke!