22 desember 2010

Hjemme, glad og dritsliten :)

Hei, ville bare si det at jeg er hjemme, superglad å være sammen med gutten min og mine rundt meg. Jeg er veldig svak, men spiriten er på topp og jeg er bare glad jeg. Ser dårligere enn når jeg kom inn på sykehuset men de sier at stråling skal hjelpe  og pleier å hjelpe de som har slik spredning, når det da først har skjedd!! Så det er bare sånn det er, håper tenker at selvsagt kommer det til å hjelpe. Og selvsagt kan jeg leve med dette sårlige synet en stund bare jeg bli bedre... Jeg er jo ikke blind. Ser bare veldig sårlig, flimrer og  står i og synes alt ser generelt mørkt ut selv med full lys. Men jeg tar den!! Etter nyttår skal jeg begynne på Navelbine, ny cellegift og den skal selvsagt også hjelpe :D Sånn er det bare, glad jeg har alternativer jeg.
Glad jeg kan slappe av, ta imot hjelp og bare kose meg og hvie og bli sterkere selv om strålingen vil virke  minst 3 uker til. Men jegtar det!!
Ville bare hilse alle en kjempefin, god, fantastisk jul med masse glede, latter og ro!!
Jeg skal til mine foreldre imorgen og julaften tom den 25 tror jeg, så får vi se hva videre som skjer. Jeg trenger iallefall hjelp her med det praktiske! :)

Mange gode klemmer og takk for alle tilbakemeldinger!! Dere er best!

10 kommentarer:

♥ Elvira ♥ sa...

Dette var godt å lese vennen:-) deilig å være sammen med fine gutten din og familien i jula<3. Jeg håper på å komme hjem i morgen...glad I deg vennen. Klem siv
.

Anonym sa...

hei kjekt og lese at du er hjemme og skal feire jul med de kjære det blir flott. Jeg vil ønske deg en fin julehelg kos deg og slapp av ...bedre tider kommer.legene er flinke finner stadig på noe nytt.
juleklem fra ukjent dame w

Anonym sa...

Ramlet over denne bloggen nå, og kan ikke si annet enn at jeg beundrer deg og positiviteten du klarer opprettholde. Jeg har selv en liten sønn og kan bare forestille meg hva du gjennomgår. Håper du får den beste julen du kan tenke deg, og mange gode år med sønnen din fremover. Verden trenger slike positive supermennesker som deg! :)

Mvh Linda G

Anonym sa...

Vil bare ønske deg en god jul! :) Håper du får mange fine dager sammen med den herlige sønnen din og resten av familien. Tenker på deg hver dag, selv om jeg aldri har truffet deg! *klem*

marit sa...

Hei Linda

Så godt du er trygt hjemme i heimen og skal feire jul med Jacob gullet og din famielie.
Så får du ta imot all den hjelp og støtte du bare kan til du blir bedre igjen!
Ønsker deg og dine så inderlig en Riktig Fin Jul!!!

Mange varme julekleeeemmer fra marit

Anonym sa...

God jul, kjære deg! Tenker på deg og din sønn, og knepper hendene før jeg sovner og tar deg med i min aftenbønn. Ha en fin og god jul, håper du kan glede deg med god mat!!!
Klem Marit

Anonym sa...

En riktigt GOD JUL till dig och din sønn Linda! Tänker mycket på dig och ønskar dig allt gott! STOR KLEM från Hanna i Moss :)

ole jonny sa...

Måtte Julen gi deg styrke,
måtte Julen gi deg glede..
Måtte Julen løfte deg opp
når du er litt nede..

Jeg håper at maten smaker,
og kanskje noen småkaker..
Spis godt og bli mett i magen
så du holder hele dagen..

Ro i kroppen, fred i sinnet,
legg deg disse ord på minnet:
har du tro, og flytter fjell,
går det bra allikevel....

Riktig God Jul, Linda

Juleklem
ole jonny

Sniff sa...

Ønsker deg en riktig god jul og en vindunerlig fin julefeiring sammen med familien din. Alt det beste til deg.

Lillian i Valdres sa...

Hei, Linda!
Håper at du kan få mer kraft og styrke, du er en ordentlig tøffing!Nå er du sliten, håper du kan slappe av og og bli sterkere etterhvert! God romjul!