12 juli 2007

NÅ SKAL DU BLI BRA IGJEN

Om 2 timer, så får du første runde med cellegift. Selfølgelig er jeg redd og usikker, men alt i alt, så vet jeg at dette kommer til å gå kjempefint.

Både jeg og Jacob gleder oss til at du skal bli frisk igjen. Og i så måte, er dette en fin dag. Fordi i dag er første dagen som det faktisk skjer noe som gjør at du til slutt blir helt frisk.

Jeg er glad for at du er så positiv som du er i denne tiden. At du kan glede deg over ting som en parykk, selv om den på mange måter representerer sykdommen din. Du er så tøff som gjør det til noe positivt og artig. Glad du fant deg en fin parykk.

Fra begge guttene dine. Dette skal du klare helt fint. Husk: Uansett hvor syk man måtte være og uansett for slitsomt ting kan være, så husk at de fleste dager er bra, og de beste dagene i livet har du foran deg.

Gleder meg til å reise på mange turer sammen med deg og Jacob i fremtiden.

Thomas

3 kommentarer:

Anonym sa...

Thomas, jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - det er fantastisk det du har skrevet til Linda. Imøteser gjerne flere kommentarer til din kjære som vi alle kan dele med deg. Birgit

Anonym sa...

Kjære Thomas. Kan du ikke være så snill å fjerne at man må lage passord for å komme inn på bloggen din! Det er så supert bilde av deg og Linda etter at hun barberte hodet 26.7. Dere er som snytt ut av nesen på hverandre! Klem fra Birgit

Thomas Hauglie sa...

Jo, skal få gjort det