11 juli 2007

Cellegift

Imorgen er dagen: da begynner den lange veien fram til å bli frisk igjen. Jeg begynner med cellegift! Endelig får jeg starta, sånn at jævelskapen i det minste ikke vokser seg større.(Hvis alt funker som det skal..). Ble innmari lei meg og pissed off (irrasjonelt sint...) når legen frarådet meg til å deise avgårde til syden i August. Men jeg skal iallefall prøve å komme meg avgårde når jeg har kommet litt inn i det og de ser hvordan kroppen min reagerer på hele prossessen.

Prøver å ikke tenke så mye på bivirkninger og ubehageligheter som følge av behandlingen. Det minste jeg vil gjøre er å bli enda dårligere bare fordi jeg spenner meg og kverner rundt med negative tanker om hvor jævlig cellegift kommer til å være. Nei, får nok bare ta det som det kommer, men innser at det ikke kommer til å bli en veldig behagelig opplevelse. Jeg har foresten kjøpt meg parykk idag og det var en velig positiv opplevelse. Nå får jeg det håret jeg aldri klarer å få til selv, bare på 10 sekunder. Woohoo!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Glad i deg, jenta mi. Vi ses i morgen!! MAMS

Anonym sa...

Nå har du vært igjennom din første cellegiftkur. Har fått tilbakemeldinger på at det har gått bra og at du i fin form. Nå kan du få benyttet deg av det nye håret ditt også. Du ser flott ut.. Nå får du endelig det etterlengtede lange håret.. Gleder meg til å se deg igjen, forhåpentligvis i morgen... Store klemmer fra søsteren din.

Anonym sa...

Jeg er så vanvittig glad i deg jenta mi.
Stå på, for det vet jeg du gjør.
Mange klemmer fra pappan din.

Anonym sa...

Hei lille venn!!!
Har tenkt masse på deg disse dagene, det skal du vite. Så flott at du har fått deg en fin parykk. Nesten litt lei meg for at jeg ikke var med deg, men vi tar det igjen, vi!!! Gleder meg til å se deg med langt flott hår, da kommer nok alle til å se på deg med misunnelse... Den flotte dama!!! ;o)Også skal jeg ta masse fine bilder av deg som vi kan leke med i photoshop (som du er så vanvittig god på!) Du er så fantastisk sterk og positiv Linda, det beundrer jeg deg virkelig for. Om du orker å har lyst til å prate litt eller finne på noe sprell, har jeg ferie nå og kan brukes til så mangt. Jeg er her for deg vennen min!!! Alltid!!! Stå på jenta mi, glad i deg!!! Varme klemmer og gode tanker fra din venninne Hennie