04 juli 2007

BRYSTKREFT

Jeg har fått kreft! BRYSTKREFT!!! Det er visst litt tabu og få kreft idag og spesielt å fortelle til andre folk hvordan kreft type du har fått. Det virker som om de fleste andre som tenker på kreft og som ikke har hatt eller har kreft tenker på det som litt skamfult å få kreft. Akkurat som om det er deres feil eller noe sånt. Jeg synes det er underlig og akter i min kamp mot kreften og snakke om det og kanskje bidra til å bryte ned tabuet kreft. Kreft er forbundet med all verdens jævelskap, men faktum er at det er mange som får det og det er MANGE som overlever, faktisk de fleste vil jeg tro (mot hva det en gang var). Jeg opplever sjokk, målløshet og en slags beundring bare fordi jeg forteller folk at jeg har bryst kreft. Jeg vil ikke at alle andre skal pådytte meg noen følelse av skyld for å ha fått kreft, bare fordi de tenker tanken selv, hvis og om de noen gang skulle få kreft selv. Jeg ønsker ikke å la sykdommen bestemme min liv, men å leve med sykdommen mens jeg går igjennom dette her. Så det er bra for meg å skrive dette, jeg kommer til å oppdatere bloggen slik at andre kan ta del i dette. Jeg aner ikke hva jeg går til, jeg gruer meg og er redd men midt oppi alt er jeg opptatt av å leve livet mitt. Jeg er en optimist.

6 kommentarer:

bibbi sa...

Vet du hva? Du er bare fantastisk!! Jeg er målløs av beundring!! Stor klem fra mammaen din, som elsker deg over alt på jord!!

Håvard S. Johansen sa...

Tror det er en fin holdning til sykdommen, så lenge det ikke går markeringsbehov i det. Men det virker det jo ikke som det er her.

Mer åpenhet gjør at man får mer pragmatiske holdninger til problemet, som jo igjen gjør at det blir enklere å håndtere. Dessuten åpner man for innspill og man kan lære mer underveis - både om seg selv og sykdommen.

Lykke til. Skal lese litt hver dag:)

Blomster jenta sa...

Du er en kjempe postiv og sterk og flott jente, jeg tenker masse på deg. Dette skal gå bra vennen. Ønsker deg alt godt og lykke til.
Så følger jeg med på bloggen :=))))

Mange klemmer

moniande sa...

Hei Linda
Synes du har gjort deg noen flotte tanker om den situasjonen du har kommet i. Tankene mine går om dagen til deg og dine. Jeg har en sterk tro på og følelse av at dette er noe DU kommer til å klare! Virker som om du er i ferd med å mobilisere rett innstilling til de utfordringene du skal møte.
tvi tvi Kristian

moniande sa...

Du som kom som en frisk pust inn i vår litt trauste familie, med liv og latter, ærlighet og varme.Du av alle brystkreft sunnheten og livsnyteren selv.Alt sier meg at dette går bra, du er en fighter og la det komme deg til gode nå.
Tenker på deg døgnet rundt og gleder meg til jul for da skal du være frisk.
monica

Gunhild sa...

Jeg er litt sent ute, men så først i dag (takket være lenke du sendte via facebook) at du hadde kreft. Wow. Det var overraskende! Lykke til! Håper djevelskapen forsvinner! Jeg kan godt komme og slå litt på deg så den kanskje minker. ;) Neida, fra spøk til alvor, det ser ut som om du har mye støtte her og jeg ville bare gi beskjed om at jeg også er her hvis du ønsker det. Håper vi kan møtes en gang ila. av høsten. Så skal jeg gå innom bloggen din og følge med jevnlig.