04 februar 2011

Nrk er på besøk

Dette er en interesant opplevelse egentlig. Det har gått veldig bra, og jeg har måtte tenke meg om på gamle saker jeg ikke har kjent på en stund, men det har gått bra. Håper bare Hollywood fjeset holder seg.
Tenk at Nrk villle prate med meg. Tja det er vel sånn at denne jenta har litt å si. Jeg har som sagt ikke skrevet så mye i det siste men det er pga synet. I går fikk jeg endelig resultat på øynene. Det høyre øyet er visst nok så godt som det kan bli, og det er vi jo veldig glad for. Det vestre øyet har blitt verre og løsnet enda mer fra nettheninnen, men jeg ser da i det minste fortsatt. 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Linda,
Lenge siden jeg har kommentert - men det er mest i mangel på noe "vettu" å si. Jeg er trofast leser og føler med deg på denne tunge reisen.

Vet du hvilket program innslaget blir vist i?

Krysser fingre og tær hver dag for at det skal gå bra/bedre med deg.

Stor klem fra Erik (Hamar) :-)

Anonym sa...

Hei Linda!
Vil bare si at jeg tenker på deg og følger med på alt du skriver! Mange gode tanker sendes til deg.
Klem fra Lene

Anonym sa...

Hei Linda. Blir vel et program ut av dette da? så spennende! Du er flink. jeg vil følge det med interesse (et program på nrk) Håper du vil føle deg bedre og bedre helsemessig. jeg har trua på deg. Du har mot og ståpåvilje og slik jeg vurderer det "trass" som er en positiv egenskap her og nå. fortsett med det. kryss kryss kryss i hjertet. Klem fra marit

Fie sa...

Hei Linda,
Ville bare si at jeg er imponert over din stå-på vilje og evne til å tenke positivt. Det var et utrolig sterkt stykke om deg i Amta i dag. Ante virkelig ikke at du var så dårlig - krysser fingrene for deg og håper, håper du får 5 års planen din.
Klem fra Anne-Sofie (mammaen til Mia på Skrukketrollet)

Lillian sa...

Hei, Linda! Ja, ikke gi deg!Alle gode tanker til deg!Du er tøffere enn toget!

Anonym sa...

hei hei er stadig inne og ser etter deg og nå var det jo noe posetivt og lese så bra så bra. skal du på NRK må gi oss beskjed hva tid det blir.. du er en sterk dame det er nå sikket. så dette skal gå bra.klem fra ukjent dame w

eljos sa...

Det høres ut som om du har det litt bedre nå, og det er supert. Send melding her da, når du vet noe mer om NRK-programmet.

Ithil sa...

Hei!!
Så positivt at NRK har vært hos deg!!!Jeg følger med deg ;)
Sender masse klemmer <3
Klem fra Tone

Anonym sa...

Hei vennen!
Du har hatt mye å stri med, og tenke på, de siste ukene: intervjuet i Amta, NRK intervju og filming, og ikke minst utstillingen din 25.2. - 27.2. på Galleri Cyan, men det kommer til å gå bra! Det vet jeg! I dag er du inne for en ny cellegift. Jeg har klokketro på denne! Dette er den rette! Det vet jeg!! NRK programmet lader jeg opp til og gleder meg til: 27.3. kl. 17.30 under tittelen "Åpen himmel".
Stor klem fra mammaen din som elsker deg!