10 februar 2011

UTSTILLING: Naturens gang, en utstilling om å leve

,
Time
Friday, February 25 · 5:00pm - 8:00pm

LocationCyan Studio Sa
Jens Bjelkesgate 13A
OsloMore InfoDette prosjektet har sprunget ut fra fotograf Linda Haugvaldstads møte med brystkreft. Brystkreften gjorde at fotografen møtte sin egen dødelighet i en alder av 29 år.

"Ett nytt perspektiv har tvunget meg til personlig utvikling og å leve livet på en ny måte. Jeg reflekterer over min egen dødelighet - og alderdommen - denne frykten vi alle kjenner på for å bli gammel og for å dø".

Linda Haugvaldstad presenterer en sterk utstilling som vekseler mellom brutal realisme og drømmende visjoner.

"Jeg ønsker at andre skal se den utilslørte sannheten, snakke om kreft og ta ansvar for eget liv og helse."


Vernissasje fredag 25. februar kl. 17-23
Også åpent lørdag 26. og søndag 27. kl.11-17

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjenner deg ikke, men leser bloggen din og lider med deg. Syntes du virker som en knalltøff dame. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det, så jeg fasineres av at du deler, fokuserer på det som er bra og du har hodet tilsynelatende hevet. All ære!

Håper du får mange gode år med sønnen din, han fortjener ha en mamma og du fortjener oppleve mer. Vi er på samme alder og har barn på samme alder, så din historie rører meg veldig, og jeg føler du tilfører meg noe i livet mitt. Jeg må sette pris på ting, hver eneste dag. Carpe Diem.

Takk for at du lærte meg dette, Linda. Du er virkelig en superhelt, selv om du aldri skulle vært i denne situasjonen. Jeg blir veldig ydmyk til det som kalles "livet" og jeg er så glad det finnes åpne mennesker som nyanserer det hele litt mer.

Jeg kommer til å følge bloggen din så lenge du skriver, og jeg krysser alt jeg har for at du skal bli frisk!!

Klem fra Navnesøster

PS: Skal komme på utstillingen din.

Anonym sa...

Håper at mange kommer til utstillingen din, kan dessverre ikke selv komme, siden jeg er i utlandet. Du er tøff som har kraft til dette, håper at NRK bringer reportasjen og snakker om utstillingen før den åpner, slik at mange får vite om den. Plakaten er forresten super! Lykke til.