23 februar 2011

Gode nyheter

Hei, lenge siden sist og hei til alle og må bare si jeg får så mange flotte mld fra ukjente som engasjerer seg, og det er så flott å se at menneskeligheten ikke har forlatt menneskene på tross av alt det vonde som skjer i våre liv og ikke minst all frykten ute i verden. Jeg får tro på menneskene, hvis noen skal klare noe som helst så må det vel være mennesker i felllesskap. Tror jeg får strø litt kjærlighet ut til verden, kanskje det hjelper.

Uansett så var jeg hos legen igår og det ser ut som veksten av kreftcellene har stoppet opp litt og gått bittelitt tilbake, så det var helt utrolig deilig å få en god nyhet nå alså. Det skal vel nevnes at jeg har ikke tatt CT og MR, men vi har målt kulene jeg har rett under huden, også har jeg jo som sagt følt meg bedre til tider. Den siste tiden har jeg vært veldig utmattet, og jeg blir lei meg og irritert for at jeg skal være sånn hel tiden. Føler meg liksom aldri helt våken en hel dag. Jeg har det kanskje best akkurat nå jeg ligger i senga og våkner og da tenker jeg: HERLIG om jeg kan fortsette å føle meg sånn våken. Men trøttheten kommer gjerne, som regel som et smell. Eller jeg kjenner det på vei ut av senga, den slitenheten. Slitsomt egentlig. Så når jeg har en hel dag alene sånn som idag, så har jeg bare bestemt meg for å ikke gjøre noen ting. Jeg sliter med kvalme for tiden, også er jeg alltid litt ekstra sliten og tja kan man si "dårlig" ca 2 dager etter cellegift. Så det koster litt å skrive på bloggen for å si det sånn, men nå tenkte jeg at jeg måtte. For min egen del. Jeg håper at bivirkningene fra visse tabletter kan bli litt bedre etterhvert så det blir litt lettere. Men jeg tror nok jeg er ekstra sliten nå, et har jo skjedd mye rundt meg i de siste ukene og det å gå å lure på om cellegifta funker eller ikke er nok til å ta lufta ut av meg. Så jeg har nok kjent på ganske sånn anspenthet og angst i forhold til det. Det er et press på  meg å ha denne sykdommen, på alle som sliter med det egenlig. Man skulle jo tro at jeg hele tiden var positiv, men det har vært en tøff vinter med mange dårlige nyheter, så jeg er sikkert litt "fille" idag etter å ha prøvd å holde meg opp for å klare å få den ene eller andre beskjeden, så det blir litt sånn utladning og heldigvis på en positiv måte. Dette betyr jo også at jeg får lov til å dra på helsereisen med Ungdomsgruppen i kreftforningen den 4. mars og det skal bli innmari deilig. HURRA!!! Kanskje jeg klarer å slappe av litt der! :)

På fredag er det utstilling da og jeg gleder meg, men har også litt prestasjonsangst. Bare å få det til og få gjennomført det. Jeg håper jeg klarer å være der hele fradagen uten at jeg blir helt ødelagt. :) Men jeg må, dette er min sjans til å få det ut til verden og kanskje noen tenker litt ekstra og! Jeg tror det blir en veldig bra utstilling og vil si til alle: KOM KOM KOM!!! Vi sees der.

MInner om tidene igjen:

25.februar Åpning kl. 17.00- 23.00
26. februar og 27.februar kl. 12.00- 17.00

Naturens gang: En utstilling om å leve

Klem

33 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Linda,

Så godt med gode nyheter! Hvil med glede.- Og her på vår kant jobber vi med programmet om deg. Takk for de fine bildene dine som vi får bruke. Nå redigerer jeg for harde livet. Vi har fine opptak. Hilsen Sidsel M.

Anonym sa...

Hei Linda!!

Jeg blir så glad for gode nyheter! Det var jammen på tide. La kuren virke MER MER og enda MER! Det er fantastisk hva du får til, og jeg skal gjøre hva jeg kan for å komme på utstillinga di. Lykke til, jeg vet det kommer til å gå bra! Du er helt unik, Linda.
Klem fra Trine

Anniken sa...

Herlig med gode nyheter:)Skal prøve å få tatt en tur innom utstilinga di iløpet av helga:)

Anonym sa...

Hei Linda!

Så godt med noen gode nyheter!!!
Det må være en stor lettelse at noe endelig virker!
Håper utstillingen i helga vil gi deg masse påfyll av energi!
Gleder meg og håper vi ses! :-)

Klem Camilla.

marit sa...

Hei Linda

Blir så glad for å lese om gode nyheter!!!
Unner deg det SÅ veldig!
Håper kuren har en kjempeeffekt og at formen din bedrer seg.
Masse lykke til med utstillingen din:)

klem fra marit

ole jonny sa...

Ta deg en pause innimellom slagene.
Finn deg en stol og sett deg litt ned..
Da kan det hende du ei merker plagene,
og at du kan få hele fredagen med...

kjempeklem og lykke til
en stor suksess nok komme vil....

ole jonny

Håvard Flaatten sa...

Den utstillingen skulle jeg så gjerne sett.
Det å ha kreft setter mye på prøve, men bra med positiv fokus slik som du har. Min sønn på 3 år (fyller nå 28. Februar ) har hatt nevroblastomkreft, så jeg kan til en viss grad skjønne deg.
Stå på. Du skal bli 100% frisk. Og lykke til med utstillingen
Mvh
Håvard

Anonym sa...

Til min datter!
Tusen takk for det du har gitt meg! Tusen takk for en fantastisk utstilling med en fantastisk ramme rundt det hele med en sanger som hadde lagd egne sanger; det var som om det var laget til deg og ditt tema for utstillingen - det å leve! Det var fantastisk å se deg sammen med Per Fuggeli, hvor dere gikk i gjennom bildene. Han er i samme situasjon som deg, nå skal jeg i hvertfall kjøpe boken hans. Det blir spennende å følge NRK programmet 20. mars . NB. NY dato!!I dag var du også i Drammens Tidene over fire sider. Takk for din enestående til å få andre til å leve også. En stor klem fra mammaen din og gratulerer igjen med utstillingen din! Glad i deg! Stolt av deg! God tur til varmen!

Ithil sa...

Hei Linda!!

Kjempe bra med gode nyheter!! De vil vi ha ja!!!
Utstillingen din var flott. Mange fine og sterke bilder :)

Klem fra Tone

Anonym sa...

Håper du blir frisk igjen! Det er først etter en slik opplevelse du virkelig begynner å verdsette livet, derfor blir det ekstra trist når du får tilbakefall... En gang burde vært nok. Stå på :)

Anonym sa...

Kjære Linda

Ikke tap håpet.Aldri!!
Det er så vondt å høre om unge mennesker med små barn som må kjempe slik du gjør. Jeg er 60, og ønsker selvfølgelig også å leve lengst mulig. Jeg har brystkreft (1994) med spredning fra 2004. Så stå på, selv om det er hardere enn de som aldri har vært bort i kreft, kan forstå. Sender varme klemmer.

Marit sa...

Leser og sender gode vibber! Ordene dine, og bildet av deg utstråler så uendelig mye. Jeg heier på deg, og følger deg!

Marit

Soleien sa...

Hei Linda,
jeg var og så på utstillingen din. Den berørte meg veldig; spesielt bildene av barnet ditt. Jeg er i lignende situasjon selv, så det var både fint og sårt å kjenne seg igjen. Bildene var flotte, og i tillegg var de ærlige og treffende.
Stå på!
Hilsen Tine

Anonym sa...

Hei. tenker på deg hver dag og lurer på hvordan det går med deg. Naturligvis. Jeg håper så inderlig at du blir bedre og at medisinene virker. Blir likevel litt betenkt når du ikke skriver, men det kan (fårhåpentligvis) ha andre årsaker. Jeg gir deg en klem gjennom dette mediet. Selv om jeg ikke kjenner deg. Hvis det går an. Marit

marit sa...

Kjære Linda

Tenker mye på deg og håper du har noen gode dager og stunder med Jacob gullet!!!

klem fra marit

Anonym sa...

Dette er fantastiske nyheter. Stå på!! Programmet om deg var en stor innspirasjon for meg som både er fotograf selv og har kreft. Min kreft har de klart å stoppe opp for et år siden og etter å ha tatt et hvileår er jeg bedre en på 6-7 år.

Klæm fra Rune

Randi sa...

Hei Linda
Sitter akkurat nå å ser på innslaget om deg på tv....hva skal man si som ikke er sagt. Annet at jeg skulle ønske det fantes en kur.....sender deg alle mine gode vibber. Ønsker av hele mitt hjerte at du skal bli helt frisk og at kuren skal virke!!!

Anders Dahlen sa...

Hei Linda! Fantastisk å høre positive nyheter! Så dokumentaren din idag, og jeg må si, det var utrolig fint! Mistet selv fetteren min i kreft for halvannet år siden. Han ble bare 32 år! Du er en ufattelig inspirator for både friske og syke. Tusen Takk!!! Og en ting til... de bildene dine... Helt fantastiske og rørende var de!! Skulle gjerne ha hatt de hjemme hos meg selv. hehe! ;-) Fortsatt god bedring! Stor klem Anders

Anonym sa...

Hei Linda,

Jeg så deg på TV nå og du både imponerte og rørte meg! Du er ei fantastisk jente med et pågangsmot og utsyn på livet som det står respekt av.

Bildene dine er så flotte!

Mange gode tanker fra meg til deg!

Klem Hege

Anders Dahlen sa...

En ting til.. Sjekk ut kosttilskuddet "Tegreen" fra Pharmanex og Vitamin B17!!

Trinity sa...

Så akkurat et program med deg på nrk, og for et vakkert program det var. Tusen takk for at du deler så mye av deg selv. Jeg kommer nå til å begynne å lese det du har skrevet, for det virker veldig reflektert og vakkert - gleder meg :-)

Med ønske om en god vår.

Anonym sa...

Hei!
Ønsker deg lykke til!
Nydelig bilde av deg på siden her.
Jeg skal be for deg, jeg er nå ferdig med strålebehandling og fri i 2 månder, Kjennte meg igjen i det jeg har lest hos deg.
Ikke lett og være syk, godt og høre deg på tv at du har tro,det gir styrke.
Flotte bilder.Varme tanker fra meg til deg

Laila sa...

Har nettopp sett på NRK og gikk rett til bloggen din etter sendingen. Takk for alt du delte, det var en sterk reportasje til ettertanke. Kreftforeningens kurs, "Livslyst når det røyner på" kan du det meste om. You are a surviver og kommer til å leve helt til du dør. Det er det livet dreier seg om. Nå vil jeg følge deg videre og lese det som tidligere er skrevet på bloggen din.
Jeg gleder meg også til å se nærmere på bildene dine, skulle ønske jeg hadde sett utstillingen.
Hilsen,
Laila

Anonym sa...

Du kjenner ikke meg, men jeg så programmet ditt på NRK i dag.
Jeg fikk selv brystkreft i 2005, men jeg er mye eldre enn deg. Jeg skulle gjerne ha sett utstillingen din.

Jeg ønsker deg alt godt og håper at behandlingen du får vil holde kreften i sjakk i lang tid.

Lykke til.

Anonym sa...

Tusen takk for et flott program på nrk i kveld. Hilsen Berit

Hannepålandet sa...

Hei!
Så programmet på nrk igår,og ble så berørt av historien din!
Så utrolig flotte bilder du tar:)
Ønsker å følge deg videre og være med å heie deg frem i kampen mot kreften.

Lykke til med utstillingen din og håper du får mange år sammen med sønnen din!
Klem

Lillian sa...

Jeg så dokumentaren din...den gikk rett i hjertet mitt.
Jeg vil gi noe vakkert tilbake, og det gjør jeg med denne lille vakre videoen.. http://www.youtube.com/watch?v=phL0RLKL8bc
Jeg vil anbefale en bitteliten bok som heter "Hemmeligheten", aldri blitt så lykkelig som da jeg leste den.
Likte å høre at det har snudd, det vil fortsette med det nå, så du kan være der for pjokken din!

Anonym sa...

Hei Linda!

Vil bare få takke deg så mye for det du gir ut av deg selv! Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentarprogrammet om deg og strigrått i en time.. har selv tre barn på 12 15 og 17år og kjente meg så igjen på tanken om mål om å klare å være tilstede i livene deres lengst mulig.Har igrunnen alltid tenkt slik selv om jeg ikke er syk, men det er som du sier ingen garanti for hvem som lever lengst..den med en diagnose eller den som kanskje blir overkjørt av bussen neste dag.. Har slitt endel med angst og depresjon etter vold og er arbeidsledig for tiden..men føler at mine egne problemer virkelig ble satt i perspektiv når jeg så din kamp for livet.. du hjalp meg veldig idag og vil gjerne takke deg for det!! Håper virkelig at du får flere gladnyheter i henhold til sykdommen din nå fremover våren!! Og er du i Bergen hadde jeg blitt veldig glad om du tok kontakt så kunne vi kanskje tatt en kopp te :-) Klem fra Beate

Anonym sa...

Kjære Linda...
Så godt å høre at d går bedre med deg...Jeg så deg på "Åpen Himmel" på NRK, og d hørtes så tøft ut alt d du må gå igjennom...og så måtte jeg bare skrive til deg, for å gi deg et fantastisk HÅP: Jesus! Har du Jesus i ditt hjerte, kan du ALLTID ha håp, til og med gjennom liv OG død! Jesus sier til deg, i Joh.11,25: "JEG er oppstandelsen og LIVET, den som TROR på MEG, skal leve, SELV OM han dør." Jesus er den ENESTE veien til Himmelen, til d fine stedet... D finnes 2 utganger på døden: en Himmel og et helvete.Uten Jesus går mennesker til d mørke stedet... Velg Jesus idag, før d er for sent!!! Jeg sier bare SANNHETEN i KJÆRLIGHET...for hadde jeg ikke brydd meg om deg, hadde jeg ikke advart deg...men jeg bryr meg om ditt EVIGE TILHOLDSSTED...Og man kan faktisk også få treffe folk igjen i Himmelen,alle de som tror på Jesus...for der kan ikke døden skille oss mer...der har vi et EVIG LIV! :)Jesus døde for DEG, så du skulle få LEVE EVIG i TROEN PÅ HAN:)

Anonym sa...

Hei.

Så programmet om og med deg og vil bare få sende deg alle gode ønsker og tanker.
Fantastiske bilder du har tatt og et så ufattelig pågangsmot du viser :).
Heldige gutten din som fikk en mamma som deg!
Med alle gode ønsker for dere :)

Anonym sa...

Hei du. Jeg så også programmet i går, stoppet middagsforberedelsene og satte meg ned. Jeg ble imponert. Over dine evner som fotograf, ditt syn på helse, dine tanker i helhet. Jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord, og jeg tror på det. En god kraft som er med oss, tross alt. Noen en kan overgi seg til når alt er vanskelig og tungt.
Jeg håper at den behandlingen du får nå hjelper deg. Tenker på deg og sender deg mange gode tanker.
Marit

Anonym sa...

Hei Linda, jeg så akkurat dokumentaren om deg på nett tv. Vil bare si at jeg ber for deg, for at du skal få den trygghet og styrke du trenger for å komme deg gjennom dette. Glad for at du har fått gode nyheter!

Kjetil

Marit M sa...

Jeg som så mange andre, har sett programmet om deg- takk for at du gir så mye av deg selv.

Jeg heier fortsatt på deg- følger deg, og tenker på deg.

Marit M