16 februar 2011

Et nytt innlegg

Idag føler jeg meg ganske bra, gjorde minst mulig igår bortsett fra å gå meg en god tur ute i det fantastiske været. Det var herlig. Jeg pakka på meg det jeg måtte ha for jeg skulle iallefal ikke fryse. Jeg er så glad for at jeg er litt gladere og formen er litt bedre. Jeg håper på nå at jeg kan bli bedre og bedre, og det vil jeg jo bli håper jeg på. Nå er det faktisk under 2 uker til utstillingen min " Naturens gang: En utstilling om å leve". Det er godt på vei og jeg prøver å ikke stresse meg opp. Jeg har utrolig mange gode medhjelpere og de på Cyan Studio er fantastisk hjelpsomme og alrighte. Nå er det også under 3 uker til jeg skal dra til Landzarote med Ungdomsgruppen i kreftforeningen (som jeg fortsatt ikke har fått endelig grønt flagg av legen om jeg kan dra på, pga de må se om denne cellegiften Gemzar som jeg går på nå funker). Men så tenker jeg, jeg skal dra uansett jeg for da blir jeg vel ikke noe bedre enn jeg er på akkurat det tidspunktet alikavel, hvis man skal begynne å bytte til ny medisin. Da vil det vel kanskje bli en liten stund til jeg kommer. UANSET jeg skal på tur og utstillingen blit en realitet!!! KOM KOM KOM KOM å se!!                                                          

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fint at det går bedre med deg. Utstilling og reise, det er ikke lite bare det. Jeg beundrer deg tenk at du har energi til alt dette. Selvfølgelig skal du på tur, hvorfor ikke? Jeg er sikker på at legene finner ut at det er det beste for deg. God tur!

eljos sa...

Det er fint å høre at ting er bedre! Det vil fortsette slik. Jeg skal til Lanzarote, Casas Heddy allerede nå på mandag. skal være der i 2 uker og håper at jeg får en god start på mitt nye liv etter kreften.

Linda H sa...

Åhhh ja du må kose deg på Lanzarote, og så fint å høre at driten er borte, kos deg og nyyyt det!!

ole jonny sa...

Hei..... Flott a`gitt..
Vi får tro det funker bra, og at Lanzarote-turen blir noe av...
Det er godt å få et lite avbrekk på vinteren. Men det er nesten litt tøft å komme tilbake igjen.
Vi kom tilbake fra Madeira på mandag, og syntes været var guffent.
Men hva er været hvis resten er bra...?
Så jeg sier lykke til Linda, og god tur..

Stor klem
ole jonny

Anonym sa...

Fabelaktig flott hvordan du "holder deg igang".
Skal søke mer i bloggen din for å se om jeg ser noen knips av bildene dine. Ellers er nok veien litt lang til utstillingen, som jeg gjerne skulle sett.
Du har så flott tema for den.
Ønsker deg god tur i Lanzarote. Og håper du får mye
god responds på utstillingen.
Beste ønsker!