26 januar 2011

Ny cellegift igjen

Hei alle sammen. Beklager at jeg ikke har oppdatert. Jeg har hatt litt mye å stri med, for å si det sånn. Slik situasjonen er nå så er det slik at jeg måtte slutte med Navelbine i går fordi cellegiften ikke funket på grunn av progresjon av kuler. Jeg måtte bytte til by cellegift, Gemzar. Det var en veldig tung dag i går, og jeg gråt i bøtter og spann, og ble selvsagt syk av bivirkningene på kvelden.  Det var som å få influensasymptomer med feber og leddsmerter. Dette gjorde meg veldig bekymret siden jeg hadde feber over 38, og jeg frøis, ristet og var redd. Jeg ringte til sykehuset og ble beroliget med at det antageligvis  var bivirkninger fra den nye cellegiften. Jeg ringte til mamma og pappa, og de kom. I dag har jeg vært slapp og sliten og blitt oppvartet. Jeg skulle gjerne ha oppdatert mer, men som sagt,  synet er 50% på høyre øye (det var 80% 21. desember). Venstre øye er 60% nå mot 30% 21. desember. Jeg skal til kontroll til øyelegen neste tirsdag, men siden det ikke står "flaks" i panna mi, så er jeg nøktern til at det kan forandre seg om en uke eller to. Vi skal stå han av, og får håpe på det beste!  Dette har vært veldig vanskelig for meg! Jeg klarer ikke å være positiv hele tiden, spesielt når 5 års planen min ser ut som den går dunken.

5 års planen min har gått ut på at jeg har sagt til meg selv at jeg skal minst leve fem år til, og se gutten min bli 10 år. Nå som jeg har ett reellt alternativ igjen ser jeg ikke helt hvordan det skal gå. Men som sagt, ingen vet hvordan kreft lever  og beveger  seg fra person til person. Og så lenge det er sånn er det alltid håp. Så lenge jeg lever er det HÅP!
 
Dette er skrevet for Linda av mammaen, Birgit.

Viktig å nevne at jeg har en utstilling som heter "Naturens Gang -  En måte å leve på" i Cyan galleri, Oslo, fredag 25.2. til 27.2.2011. Åpning 25.2. kl. 17.00 - 22.00.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Linda!

Tenker masse på deg!!

Håper denne cellegiften virker bedre, og at øyelegen vil ha
positive nyheter til deg når du kommer dit.
Prøv å kose deg så mye du kan med Jacob!

Klemmer fra Camilla.

Anonym sa...

Sender deg mine beste ønsker! Lykke til videre med behandlingen, håper morgendagen blir litt bedre!

Arve

ole jonny sa...

Hei Linda

Skjønte det var no` da jeg hørte at Birgit hadde måttet reise ned..

Som du selv sier, sålenge det er liv er det håp. Det kan jo hende at denne cellegiften virker som bare det i de neste 5 årene, og den neste i ytterigere 5 år, og i mellomtiden har de funnet på noe som kan gjøre deg frisk igjen.
Jadda....., jeg VET at det er ønsketenking, men det var så innmari fint å tenke det.
Det var nesten finere å tenke på enn jenter...., og jeg tror ikke det er fordi jeg begynner å bli gammel...for det begynner jeg jo IKKE å bli.. Litt senil kanskje, men ikke gammel...

Jeg er ikke helt sikker på han sjefen der oppe. Jeg har kanskje ikke så god kontakt me`n som jeg burde, men jeg kan jo prøve å snakke litt me`n, og legge inn et godt ord...

Også synes jeg du er tøff jeg, som i det hele tatt orker å holde motet oppe såpass som du gjør. Er ikke så lite imponert også..

Stor godnattklem, og må du få sove godt i natt

ole jonny

marit sa...

Kjære Linda
Tenker daglig på deg og er inne å ser etter positive oppdateringer.
Håper så på det!
Føler så utrolig med deg!

Håper denne cellegiften tar knekken på onskapen og ønsker deg lykke til med behandlingen!
Og at det er noen positive ting som skjer hos øyelegen.

Vil ønske deg og alle de du har rundt deg pluss Jacob gullet da en fin helg isammen:)


Klem fra marit

Knut Olaf sa...

Lykke, lykke til i dagene fremover1
Det hadde du fortjent nå!

Anonym sa...

Så godt å få noen ord fra deg igjen. Har tenkt så masse på deg. Jeg snakker med "sjefen" hver dag eller til ham, kanskje, og har deg med hver gang. Håper at du får knall virkning av denne typen du har begynt med nå. og, ja; så lenge det er liv er det håp. uten tvil.
Marit s.

M sa...

Hei. Lykke, lykke til med ny type kur!!! Har lest litt på dine gamle innlegg. Godt å lese hvor ærlig du er om frykt og hvor gjerne du vil, og i så stor grad klarer, å være optimistisk. Kjenner meg igjen i mye, også tankene rundt gutten din. Takk for at du deler både gode og vonde dager. Fortsett å høre på musikk. Og lykke til med utstillingen!

Lillian sa...

Måtte du bare få ønskene dine oppfylt!Tenker på deg!

Anonym sa...

Hei du er en flott dame så sterk sier jeg men selv sier du nok så svak..jeg holder meg til ole jonny sine ord 5 år frem ja da videre og videre de finner jo stadig på andre cellegifter... og du har sikkert ikke prøvd alle de har som er bra for deg...ikke gi opp det gjør du ikke heller for du virker som en fantastisk dame.klem fra ukjent dame w

marit sa...

Kjære Linda

Tenker så på deg!

Håper du har noen gode stunder sammen med Jacob gullgutt.
Sender deg mange,mange positive tanker og varme klemmer.

marit

ole jonny sa...

Håper du får ei fin uke....

klem
ole jonny

Anonym sa...

Jeg kjenner deg ikke Linda, men jeg leser bloggen din og i dag fant jeg ut at jeg ville sende noen ord. Du virker modig og jeg beundrere deg at du til og med har kraften til å ha utstilling opp i alt det andre du strir med. Håper masse mennesker tar turen dit og at det blir en opplevelse for deg og dem. Mamma Birgit er flink til å skrive, det kan du si til henne.

Ole Jonny skulle skrive bok, hans innlegg er rett og slett topp og en oppkvikker for alle.

Anonym sa...

Hei Linda. Jeg er stolt og glad på dine vegne over at du fikk opp utstillingen. :-)
Jeg setter igang denne aksjonen: www.innen48timer.no og du skal vite at jeg har deg ofte i tankene. Masse klem

Arvid Nesse

Anonym sa...

hei Linda,

jeg håper virkelig at det kommer til å gå bra med deg..!! det er ikke retferdig at noen må gå gjennom cellegift og kreft mer enn en gang,
jeg sender deg mange klemmer å håper virkelig at det kommer ril å gå bra med deg, sånn at du får oppleve jacob vokse og alle de fine tingene i et barns liv =)

selv om jeg ikke pleier å be har jeg begynnt å be for at du skal oppleve jacob vokse osv..

Anonym sa...

ser deg på tv nå <3 lykke til Linda!

Anonym sa...

Hei Linda

Så deg på tv igår. Snakk om tøff dame!!!!!!!!!!!!!!

Sender deg mange positive tanker og ønsker inderlig at cellegiften vil virke bedre denne gang.

stå på videre.


Helge