23 oktober 2011

PiiiiiiP

Ja, nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Jeg vet det er veldig mange som venter på å høre noe fra meg. Det har gått litt opp og ned, og jeg har benyttet tiden når jeg har hatt gode perioder til å være sammen med venner,  familien min og nyte gullpusen min, Jacob. I det siste igjen har det ikke gått så bra og kan vel si at jeg i et par uker  hvor jeg brekker meg, er kvalm og også noen ganger spyr. Det har gjort meg utrolig sliten, og det har jeg vært de siste tre ukene. For ca tre uker siden ramlet jeg ganske hardt på badet midt på natta,  rett ned på ryggen og hodet med et dunk rett ned i badeflisene. En uke etter det følte jeg meg helt mørbanket og var også litt redd for å være alene hjemme, så jeg hadde noen hos meg i hele to uker etter det. Det var noe jeg måtte. Jeg føler mye tryggere nå.

Det som har skjedd etter det er at den soppinfeksjonen i munnen har bare økt og økt på, og likedan kvalmen slik at jeg spyr hver dag, og på torsdag 20.10. ble jeg lagt inn på Ullevål sykehus og da mente de at jeg måtte bli der. Jeg ville absolutt ikke inn der, men sånn er det, noen ganger må man bare. De tror vel kanskje de har funnet ut av problemet. Jeg har jo ikke fått svar på lunge røntgen, men alt så bra ut i hodet etter CT av hodet. Det var nesten til å juble av, det gjorde i hverfall legen min og sto nesten i taket da hun så resultatene. Det var jo kjempefint!

Jeg snakker inn i en lydopptaker slik at mammaen min kan skrive dette her for meg fordi jeg orker ikke å sitte lang tid foran datamaskinen. Det blir veldig slitsomt for meg.
Så til alle dere som ikke hører noe: Jeg er IKKE død, jeg er absolutt  ikke forsvunnet, jeg har ikke flyttet, jeg bor på samme stedet, jeg har ikke forlatt landet og har ikke flyttet til Nordpolen. Jeg bor fortsatt i Drøbak på samme sted. Jeg tenker på alle dere, og jeg beklager at jeg har gitt inntrykk av at jeg har forsvunnet. Det har jeg da absolutt ikke gjort, men jeg nyter de gode timene eller  dagene jeg har hatt sammen med Jacob og jeg prøver  å  være sosial som vanlig, men det har litt vanskelig  å være så sosial når man er syk. Være kvalm og  må brekke seg hele tiden er ganske slitsomt egentlig, men nå er hjemme på permisjon da.
Jeg har fått gnåla meg til det til tross for at jeg spøy som bare rakkeren på sykehuset. Sykepleieren hodt bare armene rundt meg, også sa hun til meg  helt stille "Du Linda, er du helt sikker på at du skal hjem i dag? Er du sikker på at du vil på perm i dag  Jeg vet ikke om det er så lurt?" Så sa jeg "Nei, jeg skal hjem i dag, jeg skal! Jeg orker ikke, jeg må ut av det sykehuset her." "Er du sikker på det,", spurte hun om igjen. For en omsorg! Jeg tror må ha en ekstramor der oppe på lindrende  avdeling. Det er helt fantastiske mennesker som jobber på Ullevål, helt fantastiske! Så ikke noe klaging her nei!
Nok en gang, jeg skal ennå leve mange år! Ferdig med det! Og vær værsåsnill, stå på!
Veldig glad i dere alle, og værsåsnill - jeg lever og står på, og setter så pris på den støtten dere gir meg, men jeg kommer nok til å si i fra når jeg er død.
Stoooor klem fra Linda!

23 kommentarer:

Ithil sa...

Hei Linda!!
Godt å høre fra deg :)Sender deg en kjempe klem <3 Det var koselig å snakes igjen :) KEEP ON VENNEN!! Tenker på deg :)
klem fra Tone

BenteOO sa...

Godt å høyre frå deg!
Ynskjer deg snarleg betre dagar!

Siri sa...

Jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge, men du er på rollen min og jeg følger med deg. I dag var vi i skogen og det gir alltid ro og rom for ettertanke. Og der, på stubben med kakaoen i hånden, så tenkte jeg på deg. "lurer på hvordan det går" "Er hun så syk at hun ikke kan skrive? er hun død?"
Og så kommer det et innlegg og det var så koselig.

Du har det skikkelig crappy, forstår jeg. Håper det går over snart. Nyt de gode dagene.

Klem (fra en ukjent) :-)

Anonym sa...

Linda!
Takk for oppdatering.
Jeg tenker ofte på deg.
Varme klemmer. Roger

Anonym sa...

Heia. Jeg ble så glad over å se et nytt innlegg på bloggen din idag. Håper du får noen gode timer, dager innimellom de strevsomme. God bedring ønskes deg med gode og varme klemmer fra Elin

Anonym sa...

Hei Linda.
Det var utrolig koselig å treffe deg forrige helg.Tenker masse på deg.Godt å se oppdatering på bloggen din.Klem Gerd.

Hedda sa...

Jeg syns det er så stort jeg, at du midt oppi alt du har tar deg tid til å dele noen ord med oss! Vondt å lese at du ikke har det så bra for tiden..håper det snur snart!:) Tenker på deg hver dag...selvom jeg ikke kjenner deg <3 Varm klem:)

Anonym sa...

Du er såvakker Linda, både i sinn og sjel.
Det kommer til ågå deg deg GODT!
Du er i mine tanker.
You are beatyful and Jesus make beatyful things in your life!

Hilen MORMOR

Anonym sa...

Godt å høre fra deg :)

Anonym sa...

Hei Linda!

Det var kjempefint å høre fra deg! Syns du er tøff! Ønsker deg det aller beste!

Klem fra Åshild

ole jonny sa...

Hei Linda...

Nå visste jeg at du ikke var død, men det er litt hyggelig å høre fra deg allikevel.

Og jeg har full forståelse for at når du først er noenlunde i form, så må du prøve å få litt kvalitetstid med guttungen og familien..

Også er det veldig fint å høre at du ikke har tenkt å gi deg. Den som gir seg har tapt, så bare stå på.. Jo lenger du holder ut, jo større er sjansene for at noen finner opp noe glupt som kanskje kan hjelpe. Har forresten hørt om folk som har blitt friske igjen av seg selv også, selv om det kanskje ikke er det mest sannsynlige.. Men man kan jo drømme seg bort litt...

Kan godt hjelpe deg å drømme litt jeg..

Fortsatt god uke og mest mulig gode dager..
Stor klemmmm

ole jonny
Vi tenker mye på deg, jeg er stadig innom for å se om det er noen nyheter om positiv framdrift.

Anonym sa...

Heisan godt og se deg igjen er jo inne titt og ser om du har det bra og at det går rette veien meg det. uff alt det du må igjenom. her klage en når en har en liten spysyke på en dag eller to... så en her som skriver plutselig så har de en ny medisin de jobber nok hver dag med og knekke alle gåtene omkring kreften. så alle håper... God bedring videre, klem fra ukjent dame

Lillian sa...

Hei, Linda! Så flott at du du er "på nett",men synes det er så trist at du føler deg elendig.
Nå er jeg på Landaasen igjen, måtte bytte den hofta jeg fikk i februar fordi den gikk aldeles ut av ledd.
Ønsker deg alt godt, at du snart må bli kvitt kvalmen og føle deg bedre!!!
Med hilsen fra Lillian fra Valdres

Lillian sa...

Hei, Linda! Så flott at du du er "på nett",men synes det er så trist at du føler deg elendig.
Nå er jeg på Landaasen igjen, måtte bytte den hofta jeg fikk i februar fordi den gikk aldeles ut av ledd.
Ønsker deg alt godt, at du snart må bli kvitt kvalmen og føle deg bedre!!!
Med hilsen fra Lillian fra Valdres

Anonym sa...

Et pip holder i massevis..! Hold ut, hold ut...Stor klem fra Marit i Trondheim

Anonym sa...

Du er tøff som få Linda. Hvis noen skal klare det her, så er det deg. Ønsker virkelig at det her var et vondt marertitt.

Anonym sa...

Det var godt å høre litt
"PIIIIIP" fra deg:-)
Vame tanker til deg fra meg .

Klem fra Kate

Anonym sa...

Kjære Linda!
Å så godt å se noen ord fra deg igjen! Har tenkt så på deg!... Fint at du kan gjøre det sånn, i samarbeid med mamma.
Vet du har tøffe og slitsomme dager nå ... Forferdelig med den kvalmen! Men jeg beundrer deg veldig for galgenhumoren og styrken din! Du føler deg nok ikke så sterk, Linda, men det tror jeg du er! Jeg kjenner deg bare gjennom bloggen din og programmet på tv (som jeg har gjemt godt på), men som menneske er du sterk og vakker!Bare det at du vil bruke krefter på å dele noe av alt dette du går igjennom med oss lesere. Det er beundringsverdig!
Og ang søstrene på lindrende avd; ja, de er noen ENGLER! Vi har også fått øse av deres omsorg,le av de sprøeste og teiteste ting, og gråte på deres skuldre.
Jeg kan bare ønske deg alt godt videre! Håper du får så gode dager som mulig med familien, uten den slitsomme kvalmen! Og hold deg på beina nå da!Ikke for store krumspring!:)
Håper vi hører fra deg (og mamma)snart igjen! PS: Så flott med fin prøve!!!!!! HURRA!!!! Og utrolig godt at du kom deg hjem på perm!

God klem og varme tanker til deg fra Torunn B N.

Anonym sa...

Hei Linda, jeg følger med deg og tenker mye på deg og sønnen din. Etter at jeg har lest på bloggen din,er jeg så takknemlig for livet. Du gir livet mening. Ønsker deg gode dager.

varm hilsen fra farmor til 1 stor og 2 små

Anonym sa...

Hei Linda.

Jeg har aldri kommentert her før, men har fulgt med deg en stund nå. Ble så glad for det lille "pipet" fra deg, har sånn respekt for at du ønsker å dele livet ditt med oss anonyme lesere. Synes du er utrolig tøff som orker det, håper du og lillegutt, familie og venner kan få mange gode dager sammen ennå. Gled deg over de små tingene i hverdagen, det har du iallefall lært meg å gjøre. Takk for det, Linda!

Håper formen stiger og at dagene blir gode framover, bruk kreftene på de som er viktige for deg.

Klem fra Wenche

Anonym sa...

Hei Linda!

Et koselig PIP hadde vært kjærkomment nå. Tenker masse på deg.

Klem fra Veronica

Stine H Haugvaldstad sa...

min flotte kusine <3 Jeg tenker ofte på deg! Du er så sterk! Stor klem!

Anonym sa...

heisann flott å høre fra de igjen ,håpe du får ei fin førjul og julefeiring sammens med dine <3 stor klem fra nina :)