29 november 2010

Så var det en ny runde da

Legen min fra Kreftsenteret ringte meg idag og det som skjer videre nå er haste MR av hodet og henvising til en øyelege for å se hva som skjer og/ eller for å avkrefte at det er noe kreft noen steder det absolutt ikke burde være noe. Han håpet at jeg fikk Mr time denne uken og beskjed om at jeg kunne godt begynne å mase på onsdag hvis det ikke hadde skjedd noe. Joda klart jeg skal ringe!! Jeg er jo masern!! Dette med en en endret kul eller hva jeg skal kalle det rett over kneet fikk vi ta når jeg får meg time med legen i nærmeste framtiden, det viktigste nå var hodet og øynene. Og jeg er så enig så enig.

Uansett greit å få det utreda og eventuelt fikset det på veien istedet for at ting utvikler seg, det kan vi ikke ha noe av. Jeg har det ganske greit egentlig!!
Holder dere oppdatert.
Ha en flott kveld, det skal vi med å besøke bestekompisen til lille gull og litt besøk også skal vi få!!
Kos dere!
Klems

6 kommentarer:

Anonym sa...

Flinke, modige jente!! Jeg tenker masse på deg, håper og ber om at det ikke er noe du IKKE vil det skal være! Tvi, tvi!

Klem fra Beate

♥ Elvira ♥ sa...

Tenker masse på deg kjære Linda :-) Nå må vi treffes snart!!!

stor klem fra siv

Camilla M sa...

Lykke til, Linda! Håper du får MR-en raskt og at resultatene er
gode.
Kos dere med og på besøk :-)

Klem fra Camilla.

Anonym sa...

Min herlige søster. jeg er så stolt av deg. Du tar alt med en modenhet som er virkelig missunt. Takk for en herlig 1.advent feiring . Det var så midt i blinken.. julebyen Drøbak.. Stemningsfullt!! love you..

ole jonny sa...

Er rimelig sikker på at hvis du hadde beveget deg ut en tur nå uten lue og stilongs, så hadde kulene frosset i hjel. DA kunne du bare ha dunket forsiktig på dem, og de ville drysset som små glasskrystaller og du kunne ha tatt bilde av dem i motlys. Det tror jeg ville ha blitt en fin effekt. Og hvis det i stedet hadde vært en fettkul, så kunne man bare ha vippet den ut og hengt den opp i ei snor ute til småfugger`n.

Men stå på dama.. Vi har da tenkt å bli hundegamle, og jeg har tenkt å bli hundegammal før deg... Det er overhodet ingen grunn til å gå fra dette livet for tidlig. Da får man jo ikke vite hvordan det går, og nysgjerrige er vi jo....

Har du fått deg adventskalender med sjokolade.?? Ha en glitrende og nytelsesfull 1. desember i morgen..

Klem
ole jonny

marit sa...

Hei Linda

Lykke,lykke til med MR undersøkelsen Linda.
Krysser alt som krysses kan og håper så inderlig at resultatene blir positive.
Du er så flink til å utrykke deg og jeg beundrer deg veldig.
Tenker mye på deg og ønsker deg alt godt!!Koos deg masse med lillemann:)

Klem fra Marit