03 november 2010

IKKE FAEN, DU FÅR IKKE MEG!!!!!!!!!

I det siste har jeg møtt folk med forferdelige skjebner, alle har sin unike historie. De alle er sterke psykisk nok til å stå, gå og møte opp, bare det er utrolig. En livsglede, en styrke, mot og motivasjon som man ikke nødvendigvis får kjent på uten å bli satt i en forferdelig situasjon: møtet med sin egen dødelighet.

Alle har vi et fellestrekk: vi lever med en uhelbredelig sykdom som vil forkorte livene våres og få oss til å snu opp ned på hodet på livet og sjela for å holde oss i live og stå klare med sablene våre og si: IKKE FAEN, du får ikke meg!! Alle jeg har møtt uansett hvilket stadie de er i prosessen er sånn. De sier IKKE FAEN!!!

Hvor får man kreftene fra kan man lure? Jeg lurer selv, kanskje det er knepet? Å lure seg selv til å tro man er frisk og akseptere at dette er livet mitt nå. Litt på den siden at jeg er ikke kreften, kreften er ikke meg og EIER ikke meg. Til den dagen hvor min kropp bare er et skall og alt som er igjen er munnen som kan snakke så kommer lyset til å være på. Tom når det ikke virker som noen er hjemme og lysa er slått av: aldri glem, den samme gamle Lindaen er der inne å tenker: IKKE FAEN!!!

Planen er lagt, om 3 år kommer det en ny cellegift som vil forlenge livet mitt enda lenger. har vi bestemt. Om fem år vil jeg pinadø være i live da og, og fortsatt tenke: IKKE FAEN, du får ikke meg!!
Sånn er det bare, jeg lever om 5 år ihvertfall!!

Så for alle mine medkjempere: Opp med sablene og sverda! For IKKE FAEN om du får oss!! IKKE NÅ, IKKE PÅ LENGE!! VI skal stå på NÅ!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Og jeg hever sverdet med deg!!!!
Kjempestolt av deg!!!!
Mamma

Camilla M sa...

For en utrolig bra innstilling, Linda!
Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det - blir det sagt.. Det er virkelig beundringverdig hvordan du takler sykdommen din!!
Vi andre som sutrer over bagateller kan bare skamme oss...
Jeg heier på deg!! Stå på!!

Klem C.

Anonym sa...

Heia Linda! Vi tar sablene opp og kjemper med deg! Fantastisk innstilling. Ingen tvil om at du lever om 5 år og enda lenger også. Å være livsgald og optimist forlenger livet:-)
Klem Lene

ole jonny sa...

Jammen fin innstilling...
Fortalte ikke jeg om en kar jeg traff som fikk en uhelbredelig diagnose, jeg tror det var i 2001.. I 2006 - 7 eller noe hadde de funnet kuren, som han da startet på da jeg ble kjent med ham.
Trur du han var blid????

Jeg aner ikke hvordan det til syvende og sist gikk, for jeg har desverre ikke sett ham siden, men med hans pågangsmot, er jeg rimelig sikker på at det går seg til....

Veldig bra Linda.. Stå på, detta fikser du, og så ska vi råkke og drekke brennevin og eta røtin fisk..... Alt det andre tror jeg at jeg ikke orker ,,,, er blitt for gammal... men det er utenpå

Også er det snart Jul da...
Skarru ha stort juletre i år ????

Stor klem
ole jonny

Anonym sa...

IKKE FAEN.. Det er så bra.. Som søt musikk i mine ører. Jeg bøyer meg og tørker meg i støvet. Jeg blir så glad..Du forsetter å trollbinde oss med din kunnskap og dine visdomsord. Vi "andre" har så mye å lære av deg og du får utrykt deg selv på en så folkelig,direkte og ærlig måte at vi bare skjelver i buksene.. Er så utrolig stolt og glad i deg kjære Linda-min.. Søs

Anonym sa...

Εxcellent blog here! Also yоur ωebsite loads up fast!
Whаt web host агe you uѕіng?
Can I get уour аffiliatе linκ to your hoѕt?
I wiѕh my website loaded up аs fаst as уοurѕ lol

Fеel freе to viѕit my websitе
:: personal loans