12 januar 2012

Januar 2012

I 2 uker har Linda vært på Ullevål for å få bukt med kvalme - næringstilførsel
og medisinjustering. Og det har vært lite overskudd til blogging siden medisinene
gjør henne veldig sliten og trøtt.

Linda hilser til alle som følger henne og skriver til henne
"Det betyr så mye for meg"

I dag skulle lillegull komme på besøk og mamma gledet seg veldig:)

Selv skal jeg dit i morgen, blir godt å se deg vennen!

Ønsker alle en vakker dag - nyt den!
Klem Tanja

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei jeg er jo stadig innom og ser etter deg. Håpet at nå var alt sååå mye bedre... og det håper jeg. Ser nå at du sliter med kvalme enda !!! det må være forferdelig.
Lillegull på besøk det er nok toppen på livet. håper det blir bedre med deg nå snart...ønske deg en fin helg...klem fra ukjent dame

Siri sa...

Følger med og tenker på deg. En ufattelig kamp du kjemper og selv om jeg ikke kjenner deg, så gråter jeg med deg og dine nære.
Måtte ting bli bedre snart!

Hedda sa...

Tenker på deg, og ser innom hver dag! Blir egentlig bare tom for ord.. Sender alt jeg har av gode tanker og varme klemmer, du fortjener kun det beste! <3

Anonym sa...

Hei, det er første gangen jeg kommenterer bloggen din, men jeg har fulgt med deg en stund. Håper av hele mitt hjerte at du får en bedre hverdag og at de finner ut av medisineringen. Tenker mye på deg, kanskje fordi jeg selv er rammet, men mest fordi jeg beundrer deg.
Varme tanker og god klem. Marie

Anonym sa...

jeg føler med og tenker på deg. jeg sender deg mange varme hjerte klemmer, og håper det blir berede med deg. Dfår tenke på gode miner og tanker. klem fra en ukjent jente.

Anonym sa...

Jeg titter også innom bloggen din jevnlig, har gjort det etter at jeg så tv-programmet ditt.

Jeg håper at du får medisiner som lindrer kvalmen og alt det andre vonde denne forferdelige sykdommen bringer med seg.
De aller beste ønskerog klem fra en du ikke kjenner, men som tenker på deg med beundring og medfølelse.

Anonym sa...

Kjære Linda.
Hvordan skal en finne ord som kan trøste og oppmuntre? Jeg håper bare så inderlig du fikk en god stund med din kjære lillegull i går. Ingen kan sette seg inn i akkurat den situasjonen du er i nå, men vi er mange her ute som har vonde og smertefulle livserfaringer, erfaringer som ligner på det du går gjennom nå og gjør at vi kan føle din smerte dypt inne i hjertene våre. Jeg gjør det, Linda, og jeg ønsker jeg kunne trøste deg, men aller helst oppmuntre deg! Har du sett de vakre soloppgangene vi har nå om dagen? Vinterlys ... Selv har jeg nettopp flyttet til sørlandet, og akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og ser på en gyllengul himmel. Ganske snart vil solen stige opp av en lang havstripe. Vakkert og symbolsk! Det ligger litt morgendis der ute i havet ser jeg, men det forsvinner nok når solen stiger. Solen står tidligere opp for hver morgen nå, og den gir oss løfter om lysere dager! Det gir trøst ... og oppmuntring!

I dag, når Tanja skal besøke deg, håper jeg hun tar med hilsene til deg fra alle oss som følger deg og tenker på deg. Vi føler vel alle det samme; kunne vi bare gjøre NOE som kan hjelpe deg, - noe som kan gi deg en GOD dag!
Men kanskje Tanja kan gi deg en stor klem fra oss alle? :) En som varmer og vil følge deg resten av dagen!
Kjære Linda! Du skal vite at jeg ønsker deg alt godt! Tenker så på deg ... Nå stiger solen, Linda! Stor og gul og løfterik!

Varm og god morgenklem fra
Torunn B.N.

ole jonny sa...

Hei Linda

Snakket med "mor" her om dagen og fikk siste nytt.. Håper du kommer deg ut av sykehuset og får litt skikk på magen.. Du må få i deg noe næring skjønner du, og det er ikke lett når man er kvalm..
God bedring..
Vi følger med deg....

Klem
ole jonny

Anonym sa...

Godt å høre fra deg!!
Kos deg med Gullet ditt.(som om det skulle være nødvendig å si!) Jeg tenker ofte på deg, og håper kvalmen blir borte!

Anonym sa...

Hei Linda. :)
Tenker masse på deg. Håper du snart vil føle deg i bedre form.

Mange varme tanker fra Cathrine