28 juli 2011

Trøtt

Hmmm jeg tenker på hvor heldig jeg er, jeg tenker på alle de omkomne i bombeeksplosjonen og på utøya og et bilde i avisa av gjerningsmannen (han fortjener ikke å bli nevnt med navn, ialllefall ikke på min blogg) hvor han har et smil rundt munn og uttrykk i øynene av nesten triumf; Avskylig er det!!

Og alt dette minner meg på hvor tilfeldig livet er, at vi vet aldri hva som kan skje og når det er vår tur til å ikke eksistere mere. Forferdelig at unge folk dør, barn, gamle som unge. Døden blir så tung å bære når man vet at man ikke vet. Da blir vel den eneste muligheten å snakke om det, skrive om det også godta det...eller? Sier ikke at jeg har svaret, men midt oppi alt det vonde med døden og døde mennesker så har folk overalt vist en utrolig kjærlighet, og det er jo det vi trenger for å bekjempe dette her. La kjærligheten få gro og prøv å overse likegylighet og nummenhet. (Nå høres det ut som jeg preker igjen og det sier meg at da skal jeg avslutte). Jeg skal avslutte med at jeg er redd jeg og, redd for å ikke vite når livet mitt skal ta slutt, redd for å ikke få etterlatt med nok til lille gutten min.

Takk til alle som engasjerer dere, ikke lar menneskeligheten bli til stein og som følger med på min blogg og muntrer opp min hverdag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Linda.
Så godt å se noen ord fra deg igjen. Ja, jeg forstår at du er sliten og lei deg, for du har jammen så alt for mye som det er! Og nå, de siste dagene ... Det har vært en tung og skremmende uke!Ingen ord kan romme det vi føler nå. Avmakt! Sinne! Fortvilelse! Men midt i sorgen vokser nå kjærligheten rundt oss, og den føles så sterk og ekte.
Det er så mange tanker ... Så mange ønsker ... så mye håp! I kveld går mine tanker og ønsker til deg, Linda, for jeg vet at dette grusomme som har skjedd med ofrene etter fredag, ikke gjør din sjebne noe mindre. Skulle så gjerne ha gitt deg en varm klem. Tenker så på deg og håper du får en av de bedre dagene i morgen.

God klem fra Torunn B.N.

007 sa...

Kjære Linda min!! Er uenderlig glad i deg!! stor Klem ,Du er sterk og flott..fra hjerte rota mi,du er vakker innvendig og utvendig!! foraltig glad i deg!!KLEM Nancy

ole jonny sa...

Hei Linda
Redsel er ikke farlig, bare menneskelig.
Farlig blir det først når redselen tar overhånd...
Ha en fortsatt fin sommer...

Stor klem..
ole jonny