14 april 2011

Litt tomt

Det har blitt lite skriving på bloggen, litt pga at jeg føler meg litt tom. Føler jeg ikke har noe mer å si...Men så tenker jeg at det har hjulpet meg å sette ord på ting i bloggen før, så hvorfor ikke nå. Nå som jeg har vært hjemme i ca 2 uker fra sykehuset så vil jeg si at jeg psykisk føler meg litt bedre. Og da føler man seg jo litt bedre fysisk og. Jeg er veldig mye trøtt og sliten, og det irriterer meg at jeg må leve med det (av alle små dumme ting man skal irritere seg over.)
Ellers så har jeg værtt  ganske flink og tvunget meg selv til å være mere sosial og gjøre ting som gir meg noe. Det vil si ikke fylle dagen med aktiviteter, for det hadde ikke gått uansett. Men gjøre noe positivt hver dag enten det er å gå seg en tur eller ta en kafetur med min kjære(el. venner og familie). Jeg har også hørt mere på meg selv og slappet av og lagt meg når jeg har trengt det. Det blir jo å bruke energien på de viktig tingene. Være sammen med lillegull og ja bare kose seg. 

Jeg har jo tanker rundt dette med å vite at jeg ikke har kanskje så lenge som alle andre på min alder har igjen og sorgen over å forlate lillegull. Jeg skulle virkelig ikke ønske at han måtte oppleve det i sånn ung alder (selv om ingen vet når jeg forlater denne verdenen, og forsåvidt ingen av oss andre heller). Det blir en byrde. Men jeg synes at jeg har hatt det bra siden jeg kom hjem fra sykehuset, det eneste jeg synes er vanskelig er smerter.... Hva er så vondt at du må ta deg smertestillende,?hva er det ikke? spesielt når jeg vet jeg har så stor smerteterskel. For man kan ende opp med at man får fryktelig vondt hvis man ikke tar tar det på rett tidspunkt. Og da tar det også lengre tid før det blir bedre. Samtidig så vil jeg ikke ta unødvendig mye smertestillende heller. I det siste har jeg også lurt på om de tablettene jeg har har fungert så bra som de burde eller om det er bare meg som har gått for lenge med smerter. Åhhh jeg synes det er kjempevanskelig. Men jeg får vel snakke med lindrende enhet på Ullevål på tirsdag for da skal jeg dit.

Jeg skal prøve å skrive litt oftere, for meg selv og alle som lurer og bryr seg.
Ha en god kveld.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære kjære Linda..

Tappet for krefter og full av smerte..og du fokuserer på det positive!! Du er så utrolig flott!! Jeg ønsker så inderlig at du skal få mange år til sammen med lillegull. Tro og håp kan flytte fjell.. stå på!

Stoor klem fra Trine

Anonym sa...

hei linda...mååå jo titt inn og se etter deg og håper da at det kan stå at du er noe bedre ...men du er jo posetiv dame som det går ann og være og det er smart...en skrev at tro og håp kan flytte fjell jeg tror det samme...lykke til videre....kos deg me dine kjære klem fra ukjent dame

Anonym sa...

Hei-hei!

Må innom siden din med jevne mellomrom for å lese din utrolige sterke historie og følge med på hvordan det går med deg.. Dette treffer meg rett i hjerterota.. Jeg håper så inderlig at et "under" kan skje og at du kan bli bedre. Styrken du tydelig viser gjennom det du skriver er å "ta av seg hatten for". Så utrolig positiv du er. Stå på jente og kos deg med dine nære og kjære!!!
Stor klem

Anonym sa...

Hei Linda!
Så fint at du skriver litt igjen!
Jeg synes du er kjempeflink som setter deg små mål hver dag, og gjør ting som gir deg noe. Det er det vi alle burde gjøre uansett hvilken livssituasjon vi er i! :-)
Du er så god til å sette pris på det du kan istedenfor å tenke på de begrensninger du nå har. En utrolig styrke å ha!
Håper og tror lindrende enhet kan hjelpe deg så du får mer kontroll over smertene!
Ønsker deg en koselig påskeferie og alt godt, Linda!
Klemmer fra Camilla.

ole jonny sa...

Hei Linda

Det er vel i slike situasjoner at det å være trøtt og sliten ikke har noe med små dumme ting å gjøre.
Hadde du vært frisk, så hadde det vært en liten dum ting, men i din situasjon så kan det av og til være en nesten uoverkommelig hindring å bare holde seg våken.
Så jeg synes ikke at du skal kaste bort krefter på å irritere deg over det, men heller ta den nødvendige hvile for å komme over den verste trøttheten.
Enhver irritasjon tapper også krefter. Er man irritert nok kan man jo nesten bli helt anpusten.
I hvert fall blir jeg det, men nå har ikke heller jeg all verden kondis.
Vær gjerne litt egoist. bruk den tiden du har til å kose deg med familien og gullungen.
Også kan du også bruke litt krefter å å si til deg selv at "jeg gir meg ikke, jeg vil bli gammel og grå, men ikke nå". Alt som skal hende, det hender etterpå.

Kos deg og vit at vi tenker på deg hver dag...

klem
ole jonny

Anonym sa...

Hei kjære Linda.
Jeg synes du er ei ekstremt sterk jente..Jeg skulle ønske at ting ikke var som det er nå.Jeg skulle ønske at jeg kunne ha tatt over smerter og alt tilhørende for deg, om ikke for resten av livet,så bare for en uke, så du kunne ha kost deg og nytt dager med lillegull.Men det kan jeg selvsagt ikke.Jeg tenker masse på deg og tanker på hva du må gå igjennom.Vi er begge "bare" 34 år. Vi går igjennom 2 vidt forskjellige ting i livet.Jeg håper at ting går din vei og tenker at "dette klarer du". Gld i deg for den DU er. Hilsen Kari-Anne S.T

♥ Elvira ♥ sa...

Kjære Linda
Godt å lese at du gjør ting hver dag som gir deg glede:-)
Jeg tenker masse på deg ,synes du er så sterk!


klem fra Siv

Anonym sa...

Kjære Linda

Takk for du er til og klarer å nå ut til oss som leser med tårer i øyene.Sender masse gode tanker med positiv energi.Håper det kan snu seg for deg.

Klem Ann Kristine

Anonym sa...

Hei Linda!
Vil bare innom og si takk for at du deler din sterke historie med oss. Jeg ønsker deg alt godt, og håper du får mange gode dager sammen med familie, venner og ikke minst Lillegull!

Varme tanker

Åshild HJ sa...

Kjære, kjære sterke Linda!

Det går ikke an å forestille seg hva du går igjennom nå. Men ikke gi opp håpet! Tvihold på det så godt du kan. Lettere sagt enn gjort sikkert. Jeg tenker på deg, og ønsker deg alt godt!! Mange, mange klemmer fra meg!

Anonym sa...

Takk for ord om nytt. Du må gjøre det som hjelper deg, og jeg vet selv at det kan være godt å få skrevet det ned. Tenker på deg, og ønsker deg og lillegullet ditt alt godt. Nå har jeg ikke fotografiene dine foran meg, men bildet av runde barneben og blåbær, et hode i en hjertedør, de er der som vakre inntrykk.
Klem fra Tine

Jan Erik Larssen sa...

Hei Linda!
Du kjenner ikke meg,men jeg ble litt kjent med deg av å se programmet Åpen Himmel nå nettopp. Takk for din åpenhet og ærlighet som du deler så raust! Takk for den inspirasjonen du gir! Takk for din styrke og ditt mot som smitter! Jeg vil tenke på deg og lille Jacob hver eneste dag, og ta dere med i mine tanker og bønner.
Bamseklem fra Jan Erik Larssen

marit sa...

Kjære Linda
Det er så godt å høre fra deg.Du er ei så helt utrolig flott jente.
Være så positiv i din livssituasjon.
Du gir så mange så mye å tenke på.
Håper så inderlig du får en riktig God Påske og mange,mange gode stunder med din flotte familie og så lillegull da!
Jacob har iallfall verdens beste mamma!
Håper og tror du får god hjelp på lindrende enhet.
Smertelindring er noe de kan.
Ønsker deg alt godt Linda!

klem fra marit

Anonym sa...

Hei!
Har ikke lest denne bloggen før, så vet ikke ditt forhold el tanker til alternativ behandling. Men tenkte jeg bare skulle si at jeg leste en artikkel i (tror det var) Allers om en som hadde kreft i hjernen og fikk dødsdom av legene som har blitt helt frisk. Hun har fått healing behandling og tatt B17 intravenøst og i kapselform. Healeren heter Elisabeth Gallefoss, og hun har gitt henne fjernhealing (mulig også at hun har vært sammen med henne og mottatt healing fysisk også). Har kopiert artikkelen om du vil lese. Da kan jeg sende den til deg. :) Hun har også vært på Schrødingers katt men jeg fant det ikke på nett tv. Mette Sørstrand Knutsen heter hun som var syk, hun har startet en alternativ side om ulike behandlinger. Har ikke sett der inne selv, men adr er www.alternativkreftbehandling.no også var det en side som het www.gallefoss.nu. :)
Kreftsiden
www.alternativkreftbehandling.no
Ønsker bare å hjelpe med disse ordene, og håper ikke det blir tatt galt opp at jeg setter inn dette her. Ønsker deg alt godt <3
Mvh Camilla S

Anonym sa...

Kjære Linda. Ble først kjent med din blogg gjennom Tv programmet og utstillingen din. Har lest alt du har skrevet og mange tårer er falt. Du har gitt kreften et sant ansikt og gir andre mot til å ikke gi opp. Har tenkt mye så mye på deg etter ditt siste innlegg. Mvh farmor til 3 . Ps har selv hatt brystkreft

ole jonny sa...

Hei Linda
Nå er Påsken over... Håper den ble like bra for deg som for oss. Været viste seg i alle fall fra sin beste side..
Velkommen tilbake til hverdagen med alle dens små og store trivialiteter.. Håper du får en fin vår og forsommer nå framover, med mye uteliv sammen med guttungen..
Har deg i tankene skjønner du...

stor klem
ole jonny

Anonym sa...

hei Linda, 611 slå ett slag mot kreft er i Drammen i dag og slår ut kl 09.30 fra Bragenes Torg i morgen. Du er velkommen til å slå ett slag ut av drammen sammen med Rune Høydal hvis du har krefter til det. www.611.no
http://dt.no/nyheter/slar-golfslag-mot-kreft-1.6202440

ole jonny sa...

Kom mai, du skjønne milde
selv om jeg føler meg litt ille....
skal vårens måned nummer en
få meg til å kjenne den
som om det var rene sommeren...

klem
ole jonny

ole jonny sa...

Kom mai, du skjønne milde
selv om jeg føler meg litt ille....
skal vårens måned nummer en
få meg til å kjenne den
som om det var rene sommeren...

klem
ole jonny

Anonym sa...

Tenker på deg!

Varme tanker fra ei som har fulgt bloggen din lenge.

Mette Sørstrand Knutsen sa...

CARPE DIEM og posetive tanker til alle. Mette Sørstrand Knutsen.