26 oktober 2010

Endelig gode nyheter for meg og!!

Hei alle
Denne dagen startet bra, men ble også vanskelig for meg. Jeg kosa meg meg gutten min på morgenen og tull og tøys. Han er er så god da lille gullet. Etter jeg hadde levert gullet i barnehagen brøyt jeg helt sammen og gikk bare rundt og gråt og gråt og gråt. Måtte bare, det bare kom. Grunnene skal jeg ikke spekulere i her, men det er ganske naturlig synes jeg å gråte på en slik dag. Jeg snakka med mamma og bare gråt da og og det var godt å snakke med henne. Det løftet meg litt opp, etter det måtte jeg ringe min venninne som skulle være med meg på sykehuset og høre om hvor vi egentlig skulle møtes og hva vi hadde blitt enig om, for det hadde jeg fullstendig glemt. Gråtkvalt snakket jeg med henne, og hun bare sa: Jeg kommer til deg, vi har dårlig tid så hiv deg inn i dusjen så kommer jeg å henter deg! Akkurat det jeg trengte. Godt jeg har deg Tanja min. Hva skulle jeg vel gjordt uten deg. Du er virkelig den beste!

Dårlig tid hadde jeg ja....Hadde bare gått rundt å vasa, ikke stelt meg og grini. 15 minutter hadde jeg på meg. Men det gikk bra det! Jeg var klar til å gå akkurat da Tanja gikk inn døra for å hente meg. Vi dro inn, jeg hadde vondt i hodet og følte meg egentlig ganske kjørt, men jeg følte meg trygg for jeg visste det at skulle det være noe så kunne Tanja skrape meg opp fra gulvet, hun er bare god sånn.

Vi kom inn der og hadde god tid ikke noe stress. Jeg tok blodprøve og vi satt ute i kafeen på kreftsenteret og skravla litt før jeg sa kanskje vi skal gå inn ( det var 35 min til timen min) sånn i tilfelle de kommer tidlig å henter meg. Og akkurat i det vi kommer inn så møter vi ei av sykepleierne, og hun sa hun skulle akkurat til å hente meg. Jeg ble helt overlumpla og hadde ikke forberedt meg på å komme inn med en gang. Jeg kjente bare angsten vrei seg helt gal nedi magen min, jeg hadde lyst å kaste opp og gå på do samtidig. Hun viste oss inn på kontoret og det ene minuttet vi satt der å venta hadde jeg verdens største superangst, jeg begynte nesten å grine. Men takk gud for en hånd å holde i akkurat da. Jeg tror jeg klemte henne ganske så hardt.

Så kom legen inn, han så egentlig ganske munter ( ordfattig som jeg er kommer bare muntert opp) ut der han gikk inn. Han lurte på hvordan det gikk og jeg sa at det ikke gikk så bra nå for jeg var så nervøs for svaret. Da svarte han meg at det trengte jeg ikke å være og en stein løftet fra magen min, og jeg brøyt ut i gråt igjen. Jeg var bare så gla, og takka gud og hver man for at det var gode nyheter. Jeg satt å gråt litt før han fortsatte.

Så sånn er tilstanden, kreftcellene i skjellettet har stoppet opp, ingen nye svulster og ingen som har vokst noe mer til å bli større. Kreftcellene i den venstre lungen var så og si nesten forsvunnet, og mer løst opp. Det var "ingen sikre spor til forandring i leveren". Så etter det var det litt halleluja stemning. Han undersøkte hender og føtter og var fornøyd med at rødheten ikke var verre enn sist. Han lurte på åssen formen var og je fortalte at den har vært mye bedre de siste ukene. Jeg har kunnet gå lengre turer uten å bli anpusten og sliten. Dr. Wist sa jo at dette stemte jo i og med at Taxol var mye sterkere for kroppen med flere bivirkninger. Jeg har jo følt at jeg har blitt i bedre form og kommet til den konklusjonen selv at Taxol antageligvis er litt mer ut av systemet. Men det tar visst tid i følge legen siden jeg fortsatt har prikking og vondt i hender og føtter , samtidig som man kan få dette av Xeloda også (cellegiften jeg går på nå).

Jeg og Tanja dro tilbake til Drøbak og rakk til og med å spise og roe oss ned på Bakeriutsalget og spanderte hjemmelagd sjokolade på oss selv, som jo er ren nytelse. Hmmmm sjokolade!!!
Jeg hentet lillegull i barnehagen og har hatt en super kveld. I skrivende stund sitter han inni i dusjen og synger, snakker og ler med seg selv. (HERLIG!!!) Så jeg tror jeg får avslutte nå før han skrumper inn å ser ut som en rosin. Takk for alle som leser, jeg holder dere oppdatert.
Ha en herlig kveld.

Hilsen Linda lykkelig!!

15 kommentarer:

♥ Elvira ♥ sa...

åh dette var gode nyheter vennen♥ Ble så glad på dine vegne ♥ Glad i deg,-klem siv

Anonym sa...

Ååå så fint at høra Linda :D. KLEM fra Hanna i Moss!

Camilla M sa...

Hurra!
Dette var gode nyheter, Linda!!
Kjempeglad på dine vegne <3

Stor klem fra meg.

Anonym sa...

Så godt å lese! Blitt bønnhørt,og nå håper jeg at du kan gå en lysere framtid i møtet, kjære Linda! VELDIG glad på dine vegne. Som jeg har sagt før; DU ER DEN TØFFESTE JENTA JEG VET OM!!!!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Klem, Hilde Margrete

Anonym sa...

Gratulerer Linda!!! Dette var virkelig herlig å lese:-) Kjente jeg ble utrolig glad på dine vegne. Stå på! Klem Lene

marit sa...

hei linda

Åh nå ble jeg SÅ glad på dine vegne!!!
Har tenkt på deg i dag og ønsket så at det skulle komme et positivt innlegg her. Yes!!!
Ønsker deg og lille Jacob alt godt!


klem fra marit

karistr2 sa...

Sitter her og griner selv jeg...Skulle såååå gjerne ha vært der for deg.Men er glad for du har ei som er med deg.Nå ble jeg så glad på dine vegne, dette var gode nyheter. Synes du er tøff. Det er så godt at gode nyheter også kommer når man trenger det.Har hatt så dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått truffet deg.Kan ikke vi treffes en dag, gjerne en helg og gjerne sammen med Jackob..... :) :) :) ;) Hilsen Kari-Anne

Hege Aglen sa...

Heia! Det var godt å lese dette Linda! Lykke lykke til videre! Klem til deg og gullet fra Hege:)

ole jonny sa...

Ja der ser du.........
noen ganger er det allright..

Bare grin litt du.. Det gjør ofte verden lettere, når man blir ferdig med å pusse nesen etterpå..

Er forresten ikke det fint, når legen sier at : vi finner ikke noen endringer i cellestrukturen i .... osv?

Jeg pleier gjerne å si det sånn at: det gjør ikke noe det....

Og det blir vi veldig fort enige om, at det gjør ikke noe om de ikke finner noe.

Og det til deg også: fortsett gjerne i den stilen.

Og hvis vår Herre gidder å høre på meg, så kan jeg gjerne prøve å legge inn et godt ord...
Jeg kan si te`n at du egentlig ikke har tid til å komme å hilse på`n enda på mange år, så han får heller hjelpe til å gjøre deg frisk her nede..

Det blir kanskje litt sånn politisk, jeg er litt tilhenger av å heller hjelpe folk der de er, i stedet for å importere dem..

Kos deg videre med de oppløftende resultatene Linda,
og ha en glitrende aften

klem
ole jonny

Tanja sa...

Ja vennen, det var fint å være med deg å få disse nyhetene sammen med deg i dag!! Glad i deg min crazy venninde, vi har det alltid gøy sammen, selv i de vanskeligste stunder!! Setter utrolig pris på din gnist og din spirit til livet.
Klem Tanja

Anonym sa...

Til deg, min skatt!
En ting er i hvertfall sikkert: Du skal ikke kaste bort tiden på mennesker som ikke vil deg vel! Du vet hva jeg mener.

Du må prege ditt liv
mens du har makt over det,
slik at det ikke lukker seg
uten spor når du går ut av det!

Og det er lenge til! Jeg feirer hver dag! Gleder meg til å se deg over lammet på søndag!
Klem, mamma

Anonym sa...

Hipp hipp! Fantastiske nyheter!

Godt å lese sånt på en regntung morgen!

Klem, Marianne

Anonym sa...

Herlighet dette var veldig gode nyheter :o) Godt å ha med ei god venninde når man mottar gode nyheter også . Masse lykke til videre .klem

Anonym sa...

Takk for gode nyheter Linda. Jeg har tenkt mye på deg i det siste. Jeg er nå helt sikker på at du kommer til å bli frisk. Hilsen Øyvind Hauglie

Anonym sa...

Dette var virkelig godt å lese Linda! Nå ble jeg kjempe-glad! Tåre i øyet..
Du er ei super-duper-fighter-woman!
Stor klem fra Trine