07 juli 2010

Litt statestikk

Jo mer utbredte og jo større kreftforandringene er, jo høyere stadium gis svulsten. Stadium 4 er den alvorligste og mest langtkommede kreften. Disse stadieinndelingene sier ikke bare noe om hvilken type behandling som bør gis, men også noe om statistikken for utfallet av kreften. En person med brystkreft stadium 1 har over 90% sjanse for å være i live 5 år frem i tid, mens personer med kreft som har nådd stadium 4 har mellom 15 og 20% sjanse for at de fortsatt er i live om 5 år. Det er viktig å huske at dette bare er statistikk og sannsynligheter basert på et gjennomsnitt. Hvordan det vil gå med akkurat deg, er det bare tiden som kan vise.

Denne fant jeg på
http://nhi.no/sykdommer/kreft/brystkreft/brystkreft-utredning-16595.html

OK da, så kanskje løpet er litt kjørt, men jeg skal forstatt sprenge grensene for hvor lenge folk tror jeg kommer til å leve. LEVA LIVET sier bare jeg.
GOD JUL; GOD PÅSKE OG GOD SOMMER PÅ EN GANG!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Linda!
Jeg må si jeg beundrer din styrke og ikke minst din glede over livet. På Landåsen var du en solstråle og ditt glade smil smittet over på oss andre - mange av oss sliter med peanøtter i forhold til deg - allikvel var det mer klager fra oss enn fra deg. Du er UNIK! Min mor døde 2(!) ganger - og det hun fortalte da hun ble "koblet" tilbake til livet - gjør at jeg ikke er redd for døden lenger. Den er en del av livet. Her i nord er vi ikke særlig dyktige på å snakke om den, men jeg har et par gode historier til deg om du har tid en dag...? Ellers vil jeg ønske deg en så god dag som mulig med disse ordene; I går var for tidlig - i morgen er for sent - Akkurat NÅ ER LIVET! Mange klemmer fra Brith

Anonym sa...

En annen ting, Linda; det er ikke om å gjøre å bli så gammel som mulig - men å ha levd mens man har vært her. Kan anbefale filmen (leiefilm) "Så som i himmelen" - om du ikke allerede har sett den? Vakreste film jeg har sett... Klem fra Brith F.

Linda H sa...

HEi Brith
Takk for dine vakre ord. Ville bare si det at det er ikke om å gjøre for meg å leve lengst mulig, men det er om å gjøre for meg å leve så lenge at jeg kan vite at jeg har lært Jacob nok her i livet til å være god, snill, grei og ta vare på seg selv, ja rett og slett se han blir en god mann. Den beste mannen han kan bli. HVis jeg lever så lenge så skal jeg være fornøyd. Da kan jeg slippe, da kan jeg la han gå for da vet jeg at han klarer seg. Så kan jeg følge med fra det stedet jeg evt kommer til hvis det fins noe sånt.