25 mars 2008

Resultater

I dag fikk jeg vite resultatene av ct og pet scanene mine og det var ingen ondartede kreftceller å finne ihvertfall som de kunne se. Jeg er veldig glad akkurat nå. Legen min sa at nå kunne jeg ihvertfall senke skuldrene mine for nå har de jo undersøkt meg opp og ned og ut og inn!! Nå kan jeg forsiktig si det at jeg er kreftfri selv om jeg bare har lyst til å ringe alle og juble det ut. HURRA den dritten er borte!!! Tør ikke å slippe jubelen helt ut, jeg tror nok det at jeg alltid vil ha den skyggen av en kreft som prikker meg på skulderen og lurer på om den skal komme igjen. Det er sånn det er med denne dritten, sykdommen kreft er en luring og så uforutsigbar. Men nå gleder jeg meg bare og skal ta meg tid til å komme tilbake, men det går sakte og det er en lang prossess. Bare gi meg tid så skal jeg nok komme tilbake å kicke litt rundt jeg også.

Det her har vært en ekstrem påkjenning for oss alle og fortsatt til tider er. Mange spørsmål; hva gjør jeg nå? Når skal jeg begynne å jobbe og se etter jobber (jeg er jo freelanse fotograf så jeg har ikke akkurat noe fast å gå til)? Kommer jeg til å bli bedre i armen og området rundt? Osv osv osv men akkrat nå er jeg bare overlykkelig for at sykdommen er ute av kroppen min sånn at jeg kan begynne på den lange veien til å bli helt restituert.

Takker og bukker for all støtte fra kjente og ukjente. Spesielt stor takknemlighet til de som har stilt opp praktisk. Det har vært uvurdelig og jeg vil for alltid bøye meg i støvet for det. TAKK!!!
Jeg har ikke så mye smart å skrive idag, tenker bare på at jeg er frisk så jeg skriver nok noe mere reflektert senere.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Linda.så flott!
Så godt at du er fri for den dritsykdommen. Vet ikke hva jeg skal si bortsett fra at jeg er GLAD PÅ DINE VEGNE.
Skjønner at det henger i kroppen følelsemessigen stund ennå. Bruk tid!
klem Gunnda

Hedda sa...

Hei!
Gratulerer!!:) Jeg kjenner deg ikke,men det falt noen gledestårer på dine vegne da jeg leste dette!
Klem fra Hedda:-)

Anonym sa...

Så gott å høra att allt var bra. Glädjer mig med dig. Kram Mia

siv Mette sa...

Dette var supergode nyheter Linda,- er veldig glad på dine vegne.
Hadde forresten en veldig hyggelig prat med moren din på sykehuset i dag.klemmer fra siv

Anonym sa...

Hei Linda.

Det var kjempegode nyheter! Ble SÅ GLAD på dine vegne,har tenkt og tenkt på deg.Nå må du bruke god tid på å komme deg igjen.Lev livet,koos deg med guttene dine.

Klem fra Marit

Anonym sa...

Hei!
Dette var virkelig gode nyheter!!! Etter hvert som det synker inn vil du kunne slippe jubelen løs. Selv om "kreftspøkelset" nok dukker opp i tankene dine, skal du ikke tillate det å få overtaket. Slik bestemte jeg meg for å leve da jeg fikk min diagnose. Ikke alltid lett, men det går =o)
God tur til Kypros. Det er en nydelig øy, var der ifjor.
Og lykke til videre i fremtiden!!!
Klem Wenche

Anonym sa...

Hei på deg Linda. Det var så godt å se deg på søndag. En koselig middag og fine samtaler på "stallen". Du er så flott og stilig med ny kul frisyre. Du utstråler en helt en ny "attitude" og ser "fresh" ut. Det inspirerer og gir oss andre tilbakelendte noe å se opp til. DU er motiverende.. Glad i deg lillesøster. Ønsker dere en flott helg. Klemmer fra Kristin og Nero.

Anonym sa...

JEG ER SÅ GLAD!!!
Som mammaen til Linda vil jeg også benytte anledningen til å takke dere alle som har skrevet inn til Linda med trøstens ord! Det har vært godt å lese. Spesielt ble jeg imponert av Espen til Tone fremdeles hadde overskudd til å bidra. Siv, lykke til videre! Men vi treffes igjen.
Linda, vi har så mange turer vi skal på! Jeg gleder meg! Mange koser fra mammaen din!

Laila sa...

Hei Linda adressen samantha er 123hjemmeside.no/samantha

Anonym sa...

Hei Linda,
Så flott å høre at du er sykdomsfri. Nå blei jeg kjempe glad, har tenkt på deg masse i det siste. Så nå må du kose deg med gutta dine. klemmer Birgitte

Anonym sa...

Hei Linda.

Herlige nyheter!!! Da er det bare å bygge seg opp sakte men sikkert - nyt livet :))

Metteklem

Anonym sa...

Fantastisk!! Carpe Diem!! God reise og ferie :-) klem fra ei i Trondheim

NilsC sa...

Linda,

Congratulations on beating the cancer and your positive outlook on life will help you overcome the obstacles put in your way. I have a lot of friends that are survivors and because of my hobby I meet a lot of survivors on retreat. Here in USA there are an organization "Casting for Recovery" that organize fly fishing retreats for breast cancer survivors.
Quote from a retreat participant:
"My body is tired but my spirit is renewed. I leave with memories of strong, beautiful women and a new experience to build on. I leave with the information that will help me to continue on as a survivor..."

Linda, wake up every morning and greet the beauty. Life has so many treasures that you know how to capture on film and store in your heart.

You are in our prayers,
Nils
(I'm originally from Oslo but living in the states for the past 20+ years.)