04 mars 2008

MR

Bare en liten notis, idag fikk jeg beskjed om at jeg skal inn på MR av leveren imorgen. Det var jo veldig raskt da synes jeg. Greit å få det unnagjordt. Også har vi bestilt oss sydentur til Kypros, HIPP HURRA jeg er så glad!! Endelig! Nå håper jeg bare at ikke disse prøvene viser noe dumt så jeg ikke får dratt, da drar jeg for det!! Gidder ikke å høre mere på den jævla kreften da! Sånn er det bare! Man må komme seg litt bort også. Vi drar 6. juni.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Krysser alt jeg har for begge deler!!:-))

Anonym sa...

Hei Linda!
Har fulgt med deg en stund og ser også at du er inne på gjesteboken til Tone. Ønsker deg lykke til med MR, er sikker på at du kommer til å få gode nyheter!!!! Har også kreft, men ikke samme som deg. Jeg har KML (kronisk myelogen leukemi). Er også eldre enn deg, 42 år "ung". Jeg er enig med deg at det er godt å prate med noen som er i lignende situasjon og som har samme sykdom. Jeg har et par stykker som jeg mailer med som har KML og som bruker samme type medisin som meg. Sykdommen har også gjort at jeg ser på ting med litt andre øyne enn før, men er vel i bunn og grunn ikke blitt noe "nytt og bedre menneske" =o) Men det har nok endret meg på mange måter.
Klem W

Anonym sa...

Heisann Linda!
Jeg er blitt litt "kjent" med deg via gjorenforskjell.no;-) og hadde lyst til å legge igjen en hilsen til deg. Jeg boinker og boinker, og ønsker deg all mulig lykke!
Klem fra Nina, Stv

Anonym sa...

Jeg gleder meg til ferien vår i juni - til Kypros, jeg! Det er viktig å leve NÅ - og det skal vi gjøre, min skatt! Stolt av deg, og kjempeglad i deg! Klem fra din største beundrer, mammaen din!

Anonym sa...

Hei Linda!
Jeg har også lest innlegg fra deg hos Tone, og jeg håper du har det bra etter forholdene. Tenker masse på alle dere som har kreft, håper prognosene er gode for deg! Og at det ikke er noe ille i prikken på ribbenet. Ha en god helg med familien din.

gunnda sa...

Kjære Linda.
Jeg har blitt kjent med deg via siden til Tone.
Håper inderlig at prøvene er fine.
Godt at du SKAL på tur. Godt å ha noe å glede seg til.
Jeg ønsker deg alt godt og en god natt og sender en hilsen til din mamma og største fans-

Klem gunnda

Anita sa...

Hei Linda

Har fulgt med deg en stund og ser også at du er innom Tones side :-)

Vil bare få ønske deg lykke til fremover og en fin tur til Kypros:-)
Klem f Anita ( Frogner i Sørum )

Anonym sa...

Hei..Jeg har lest hele historien din og jeg kjenner meg igjen i masse av folelsene dine.Jeg fikk diagnosen brystkreft i jan 2005 og vi har sikkert masse og prate om. Jeg er litt eldre enn deg jeg blir 40 i ar... du tar kontakt hvis du har lyst og overskudd.. Jeg har sendt deg en mail ogsa. Onsker deg lykke til med resultatet.. det er jo ikke noe foruftig aa si du er sikkert redd og engstlig og hoper pa det beste..LIve