14 november 2007

Pannekaka!!

Ja imorgen er dagen da. Da de forsvinner! Hadet bra høyre puppen (spesielt den, siden den er kreft infisert) og hadet bra venstre puppen!! Vi sees IKKE igjen! Da blir jeg flate pannekaka!! 2/3 unnagjordt og godt er det! Jeg gruer meg ikke i det hele tatt, men jeg ser ikke bort ifra at en eller annen reaksjon kan komme rennendes plutselig. Men sånn er det, jeg tar det som det kommer, ikke noe vits i å grave fram noe som ikke er veldig tydelig ennå. Tusen takk for alle deres oppmuntrende herlige meldinger som har tikket inn på bloggen, e-mailen og sms i det siste. Jeg tar alt til meg og bare det at dere sender meg tanker gjør at jeg ikke føler meg fult så alene med sykdommen og mine egne tanker hele tiden. Det gjør godt.

Foresten så har vi fått en helt fantastisk gave fra en som Thomas kjenner og det er at vi får lov til å bo gratis i et boligkompleks i Orlando som heter Bermuda Dunes. Jeg er overveldet og begynte å grine av glede når jeg fikk høre det. Tenk at folk kan være så snille og greie, jeg kan ikke beskrive den takknemligheten jeg føler så nå blir det ihverfall USA tur på oss etter at jeg er ferdig med alt dette. Det er litt av en gulrot å se fram til da!! Jeg regner med at jeg er på sykehuset til tirsdag 20.november så hvis du har lyst til å besøke meg så er det bare koselig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei på deg søster. Klokken er nå kvart på tre om ettermiddagen og operasjonen er unnagjort for noen timer siden. Gleder meg til å se deg. Jeg kommer og besøker deg på sykehuset. Vær stolt og lettet.. (lettere har du iallefall blitt). En stor byrde(byste)er blitt fjernet.. Jeg er stolt av deg søsteren min. Masse god bedring klemmer fra Nero og søsteren din.