29 november 2007

Hjemme igjen

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe som helst. Det er jo pga at jeg har hatt mitt å stri med. Den store operasjonen, en arm som ikke er helt hundre og ymse småting som gjør at jeg ikke makter å sitte foran dataen enn max 10 minutter. Jo også har jeg jo vært på sykehuset en uke da. Jeg var jo litt komisk uheldig da og har hatt og fått en basill/virus greie som jeg måtte til legen for idag.

Jeg skrev noe på sykehuset på en lapp men det blir litt langt akkurat idag. Men uansett noe av det jeg fikk tenkt og kjent på når jeg var på sykehus hotellet var bryst proteser, forening for brystkreftopererte og bryst rekonstruksjon, det var veldig mye snakk om dette. Jeg kjente det da at å snakke, høre og lese om disse tingene ga meg håp. Alle disse begrepene symboliserer håp for meg. Håp om et nytt liv og et langt liv.

Nå må jeg slutte for nå sier det stopp av seg selv her. Jeg måtte jo bare oppdatere litt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Linda. Godt å ha deg hjemme igjen og ikke minst friskmeldt. Alt har gått så fort og bra er det. På et halvt år har du gjennomgått mer enn de fleste. Man skulle nesten ikke tro det. Du har vært så sterk. Bare det sier jo egentlig veldig mye, at du har jobbet med deg selv rent mentalt. En fantastisk holdning og den ekstra "spiriten".. Du er min heltinne. Kos og klemmer fra søsteren din som er sååå glad i deg..

Anonym sa...

Hei på deg, jenta mi! Jeg tror alle har gått i dvale som har skrevet til deg før, eller de har som jeg følt et antiklimaks når nå operasjonen din er over. Men jeg oppfordrer likevel alle som har vært bloggen til Linda før, og gjerne nye også, å fortsette å skrive.... Eldrid....., Leif, .... Kom igjen!
Men nå er du friskmeldt! Du fikk friskmeldingen din fredag 7.12., men du trodde det jo ikke selv! Håper du tror det nå! LA DET GÅ OPP FOR DEG! Nå må du bare samle krefter, begynne å trene og bli fortsatt sterk. Og glem heller ikke hva legen sa til deg: At du var den som hun hadde sett som så best ut etter en så radikal operasjon. Så fortsett oppgangen, og bli sterk til strålebehandlingen, som jo bare blir blåbær i forhold til hva du allerede har gjennomgått! Også gleder vi oss til julen! I dag har den første snøen kommet i Solbergelva, og minner meg sterkt om at julaften er nær. Kos deg med dine sterke menn hjemme!
Stor klem fra mammaen din!

Anonym sa...

Friskmeldt vil jeg vel ikke se, men KREFTFRI skulle jeg vel tro at jeg er. :) Jeg jobber jo livet av meg for å komme iform igjen...Takk for melding. Kos å høre
Linda H

Anonym sa...

hei linda

Husker i sommer da du fikk kreft diagnosen, da tenkte jeg at jeg gleder meg til jul for da er du ferdig med det meste, og nå er det jul JIPPI !!!!!!!! vi skal feire jul sammen.Ting kan bare gå oppover nå, bare du er ferdig med stråling blir det vel Amerika tur, som jeg unner deg, Jacob og Thomas av hele mitt hjerte.Vi ses på julaften.
Monica