06 desember 2011

Arrg KVALM


KVALM!!!!!!!!!!

Det er litt opp og ned for meg for tiden. Noen dager kan jeg gå hele dagen uten  å brekke meg eller spy. Jeg må ærlig innrømme at jeg tar heller en barnefødsel fremfor konstant/stort sett kvalme . Det får meg til å tenke – å tenke om dette er kreften, og om det bare kommer til å bli verre. For en måte å gå på! Kaste opp og magemuskler av stål (slik som jeg bruker krefter når jeg kaster opp).
Jeg håper virkelig legene kan gi meg noe som hjelper etter hvert, for dette  blir jeg nervøs av. For eksempel en kort biltur – ”håper jeg ikke spyr ned hele bilen”. Det blir man anspent av!

Noen ganger kommer tanken: ”Er dette begynnelsen på slutten?”
Jeg får nesten en ny kreftkul i uken under huden og det begynner å tære på nakken. Nå har jeg ca 5 kuler som er 1 cm eller mer   på nakken. Jeg kjenner når de dukker opp fordi de klør.

Jeg gleder meg til jul sammen med gullet og familien min.

Ja ja, kan ikke henge meg for mye opp i plagene – må ”levva” livet og kose meg med gode venner, familie, gullet og kjæresten min.

Etter at dette ble kladdet har jeg fått en annen kvalmemedisin, som nå hjelper meg litt mer. Håper den vil fortsatt hjelpe mot kvalmen, som i seg selv er så ødeleggende, og jeg blir så trett, så trett. Håper på bedre tider, men har innsett at jeg nok må ta det mer med ro – noe som er vanskelig  når jeg føler meg bra. Men da kommer bakrusen da ……………..

SMASK til dere alle – Dere  er fantastiske!
Klem fra Linda.