20 august 2010

Dårlige nyheter og gode nyheter

Ville bare dele dette korte innlegget med alle som følger med etter en lang dag. Jeg fikk resultater idag og min magefølelse hadde delvis rett men heldigvis også delvis feil. Cellegiften funker ikke på svulstene i ryggen og bekken, det har derimot blitt flere men ikke så mye større slik jeg forsto. En annen ting er at vi har funnet ut at svulstene i skjelettet ikke er hormonsensitive, dette er ikke nødvendigvis så veldig bra, da hormonbehandling av dette området ikke vil virke.
Men så til de gode nyhetene og det er at svulsten i lungen og leveren er halvert i størrelse, og det er jo veldig positivt. Men alikavel har jeg da byttet cellegift idag, pga utviklingen i rygg og bekken og pga noen ganske ille bivirkninger, som jeg fortalte om i tidligere innlegg som legen var bekymret over. Så nå skal jeg gå på Xeloda, som visstnok går på både rygg og metastaser i lunge og lever.
Min familie og jeg velger å se positivt på dette til tross. Vi tar de gode nyhetene vi får, da blir de mindre gode nyhetene lettere å bære.
Til alle som har sendt meg melding. Tusen takk for alle herlige meldinger, gla i dere alle og det betyr utrolig mye at dere sender. Mine venner jeg er utrolig gla i dere, og jeg lover å si ifra hvis det er noe. Jeg vil ikke dere skal gå å bekymre dere, jeg skal bli flinkere til å si ifra og ta imot hjelp uten dårlig samvittighet, jeg ser at jeg trenger å gjøre det og jeg er så takknemlig for alt dere gir. Jeg vil gjerne gi det dobbelte tilbake, men ser at jeg ikke greier det på kanskje samme måten, men kanskje jeg har noe å gi alikavel. Gleder meg til å se dere igjen etter snart 3 uker på Landaasen rehab. Jeg har møtt noen utrolig mennesker her oppe, det er en fantastisk god atmosfære her og det har virkelig hjulpet meg. Alle jeg har møtt har dratt meg opp og vi har ledd i massevis. Og latter er virkelig helsebringende, jeg kommer til å savne dere alle noe vanvittig. Håper vi sees igjen.
Nå er det natt for meg.
Inn i drømmene!!

8 kommentarer:

Nancy Sier...... sa...

Glad i deg jeg LINDA!!!:)

Anne sa...

Glad i deg vennen:)

Anonym sa...

Føste gang innom Linda, det er sterke saker, men utrolig tøft av deg at du skiver dette...

Fortsatt god bedring, og gjerne flere gode nyheter takk...

Klem fra geir :-))

Anonym sa...

så bra jeg er også me sammen med deg og din familie og tror på alle de gode tingene...det er viktig så flott me lungene og leveren...det er bra!!! og posetivt det..lykke til videre..klem fra meg

ole jonny sa...

Hei Linda
Fikk nyhetene i går via SMS-er
Noe er i hvert fall bra.. Resten kommer nok etter hvert. Roma ble vistnok ikke bygget på en dag...
Ellers virket humøret litt bedre nå? Det er fint. Litt opptimisme hjelper mye. Ha et forsatt fin opphold på Landåsen..

Klem
ole jonny

marit sa...

Kjære Linda.

Ja dette ble jo litt av hvert å svelge.Men du er ei kjempetøff ståpå jente for deg og din elskede lille sønn.BRA :)Ta tak i de positive nyhetene så står du stekere styrket til de mindre hyggelige.
Vi krysser for at de finner den rettebehandlingen for deg helst uten såmye bivirkninger takk..
GOD BEDRING OG LYKKE TIL LINDA!!!
Nyt de siste dagene på kurset og bruk de som jobber der. Veldig viktig for deg:)klem fra marit

Anonym sa...

Er så uendelig glad i deg og stolt av deg! Du er den sterkeste av oss alle. Men du trenger ikke å være det, vet du! Mamma

Anonym sa...

Hei,

tenker mye på deg og sender deg massevis av positive tanker og mange godbedringskleeeeeemer!
Håper du har noen fine stunder sammen med familien og din kjære sønn.

Mvh Marit